S-a lansat Mamaloo.ro!

Acum vreo sapatamana, va spuneam pe FB ca ni se pregateste ceva. Ceva de bine, exclusiv pentru mame.

Ei bine, va anunt in mod oficial ca s-a lansat Mamaloo.ro.

“Mamaloo nu este un forum. Mamaloo nu este o platforma de bloguri. Mamaloo nu este o cafenea. Mamaloo este toate aceste lucruri la un loc.”

Despre ce e vorba?  Platforma Totul despre mame, care cuprinde un site  de parenting si o emisiune cu acelasi nume difuzata la Prima TV, e intregita acum de Mamaloo.ro, prima retea sociala din Romania dedicata exclusiv mamelor. Pornind de la conceptul ca mama si copilul formeaza un intreg, profilul utilizatorilor va fi unul dublu, in care mama gestioneaza pagina copilului, marcand momente importante din viata acestuia intr-un timeline. Reteaua functioneaza si ca un album de familie, cu fotografii, filme si momente importante ale cresterii copilului. De asemenea, mamele pot tine aici si un microjurnal, pot adresa intrebari specialistilor Totul despre Mame si pot crea pagini personalizate, putand alege care dintre informatii sunt publice si care sunt private.

Ce trebuie sa faceti voi? Intrati pe Mamaloo.ro, lasati adresa de email si in cel mai scurt timp veti primi o invitatie cu toate informatiile necesare. Nu-i asa ca e distractiv? Suntem un fel de organizatie secreta :). Eu va astept pe Mamaloo.ro  sa ne cunoastem mai bine, sa povestim si sa facem schim de experienta. ID-ul meu este Ana Mitrus.

P.S: Multumesc echipei “Totul despre mame” pentru invitatia “altfel” pe care am primit-o. A fost o surpriza extrem de placuta.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “S-a lansat Mamaloo.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.