“Cum crestem copii fericiti, cu mentalitate de invingatori” – eveniment gratuit pentru parinti

Traim intr-o lume complexa in care parintii trebuie sa isi echipeze copiii cu forta de a face fata provocarilor vietii.

 Toti parintii isi doresc copii care sa devina adulti responsabili, instruiti, fericiti si de succes. Singurul instrument care ii ajuta cu adevarat pe copii sa dobandeasca toate aceste calitati este educatia pozitiva. Acest instrument se afla la indemana parintilor, acasa, iar la scoala poate fi usor transmis de catre profesori.

 Marea provocare este ca atat parintele, cat si profesorul, au nevoie sa inteleaga ca acest instrument exista, ca este usor de folosit, o data descoperit, si ca il pot folosi pentru a construi mentalitatea de invingator a copilului. Singura conditie obligatorie este sa il foloseasca intr-o maniera corecta.

Alaturi de Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School va invit la un nou eveniment pentru parinti, in cadrul caruia vom descoperi impreuna acest instrument inovativ de parenting.

afis_Eveniment Educatie Pozitiva 11 mai (1)

Vom afla impreuna mai multe detalii extrem de practice, cu aplicabilitate imediata, in cadrul evenimentului cu participare GRATUITA „Educatia pozitiva si Teoria Inteligentelor Multiple”, care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogarii 87, Bucuresti).

  Speakeri:

  • Mirela Horumba, psiholog specializat in consiliere parentala
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

 Initiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educatie parentala care sa ii ajute pe parinti sa isi creasca copiii cu mentalitate de invingator, pentru a putea ajunge adulti fericiti si de succes.

 Ce invata parintii prezenti la eveniment:

  • Sa recunoasca lucrurile bune pe care le fac copiii lor, sa ii aprecieze verbal pentru ele
  • Sa ofere copiilor o educatie echilibrata, fara etichete pozitive care atrag dezamagire pe termen lung
  • Sa elimine total pedepsele inlocuindu-le cu consecinte echilibrate, sanatoase emotional
  • Sa recunoasca si sa elimine total abuzurile verbale si emotionale din viata copiilor
  • Sa aplice practic Educatia Pozitiva in viata de zi cu zi

 Desi metoda de predare Shakespeare School foloseste elemente de crestere a mentalitatii de invingator, suntem constienti ca educatia oricarui copil este o munca de echipa, parinti, profesori si psihologi, cu obiectiv comun: copii fericiti, care au succes.

Pentru inscrierea la eveniment, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

Ne vedem miercuri 11 mai, ora 19.00, la Hotel Phoenicia Bucuresti, la evenimentul de parenting cu participare GRATUITA „Educatia pozitiva si Teoria Inteligentelor Multiple”.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *