Castigatoarea Sedintei Foto

Iata ca a venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine va ramane cu niste amintiri de neuitat cu ocazia acestor Sarbatori Pascale. Imediat vom sti cine a castigat sedinta foto oferita de Florentina Rafaila, fotograf profesionist la Rafa Studio.

Am avut in total 23 de participante care ne-au raspunsuri foarte emotionante la intrebarea: “Care este cea mai draga fotografie”. Puteti citi toate raspunsurile in comentariile postarii in care am anuntat concursul.

 1. Anca Iuliana
 2. Gabriela Stan
 3. Maria Madalina Ioan
 4. Raluca M.
 5. Angela V.
 6. Iulia
 7. Sabovici Marina
 8. luci zaheu
 9. Ana Maria Dumitru
 10. lucia
 11. Man Andreea
 12. Viziteu Alina
 13. Cristiana
 14. Mariana
 15. Predescu Raluca
 16. Daniela
 17. Balulescu Simona
 18. Elena-Gabriela Ghebaura
 19. Rodyka0312
 20. Calin Rodica
 21. Ana Nicora
 22. Lore
 23. Lili

Dar sa nu va mai tin in suspans….. conform random.org, castigatoarea concursului si a sedintei foto este…….. numarul 7, adica Sabovici Marina.

Concurs sedinta foto de Pasti

Felicitari Marina, am sa iti trimit un email cu toate informatiile si datele de contact ale Florentinei.

Va multumesc tuturor pentru participare si va astept pe blog si la urmatoarele concursuri si articole.

Sa aveti Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

 

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*