Am aflat cine sunt castigatorii concursului CEWE FOTOCARTE

Am avut pe Facebook un concurs foarte fumos, premiile au fost oferite de CEWE si au constat in 3 vouchere pentru cate o CEWE FOTOCARTE.

Am avut in total 111 participanti, iar astazi a venit momentul sa aflam cine sunt cei trei fericiti castigatori.

  1. Alexandra Apetrei

2. Gherghe Maria Corina

3. Mihaela Cernea

Asteptam un mesaj privat pentru a va putea trasmite instructiunile pentru utilizarea voucherului CEWE FOTOCARTE.

Premiile au fost oferite de CEWE FOTOCARTE. Pe www.cewe.ro  puteti gasi si alte cadouri pe care le puteti personaliza cu fotografiile voastre si pe care le puteti oferi celor dragi: CEWE FOTOCARTE, felicitari, calendar de perete, puzzle, jucarii, glob de zapada si multe altele.

Felicitari tuturor participantilor, va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog sau pe Facebook. Ca sa nu ratati niciunul, alaturati-ca grupului special creat: CONCURSURI.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.