Alerta de Listeria monocitogenes. Auchan recheama un produs contaminat

Auchan a publicat un comunicat prin care anunta ca in urma unui control intern, s-a detectat Listeria monocitogenes la 2 esantioane din 5 analizate.

Singura masura este recomandarea de a nu consuma aceste produse daca le-am cumparat si sa le aducem inapoi la magazin pentru a ne recupera banii pe ele.

Nimic despre ce trebuie sa facem daca le-am consumat deja. Sau daca le-am dat copiilor. Sau care sunt simptomele infectarii cu Listeria. ūüôĀ

 

Stimati clienti,

In urma unui control intern, compania Auchan recheama articolul urmator:

  • Auchan file de somon afumat 100g,¬†cod EAN¬†: 5949084000153,¬†produs in¬†16.01.2019,¬†exp¬†01.03.2019.

In urma analizelor efectuate la 2 esantioane din cele 5 analizate s-a detectat Listeria monocitogenes.

Persoanele care au achizitionat aceste produse sunt invitate sa nu le mai consume si sa se intoarca cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma.

Va multumim pentru intelegere!

sursa: Auchan.ro

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*