Aici gasiti toate manualele scolare in format digital sau printabil

Am doi copii la scoala, unul pe programa veche altul pe programa noua. Am avut astfel ocazia sa vad cu ochii mei haosul si inainte si dupa marea schimbare.

Cu cea mare au fost situatii in care ori nu am avut manualele potrivite ori lectiile erau explicate absolut execrabil, astfel incat efectiv a trebuit sa caut informatii pe net si sa rescriu lectia ca sa o fac inteligibila.

Cu cea  mica am sentimentul ca, desi manualele sunt la fel de incarcate, iar materia chiar mai grea decat imi aduc aminte de la cea mare, lucrurile sunt macar putin mai simple. Pentru ca am acces la toate manualele in format digital, practic pot sa verific orice lectie e nevoie.

Toate manualele pentru programa noua (care se aplica incepand cu clasa a sasea in anul scolar 2018 – 2019) sunt doar la un click distanta si pot fi consultate, folosite, descarcate sau printate.

Exista si varianta digitala, care se foloseste online, dar si varianta tiparita (asa spun cei de la MEC). Corect este varianta PFD, care poate fi printata.

In fine, daca aveti copii de clasa a 6a sau  mai mici, va spun ca accesand linkul de aici (sau click pe poza) , puteti folosi pe loc, toate manualele scolare.

Sper ca aceasta informatie sa va fie de folos si va doresc mult succes la teme si la invatat.

Si pentru ca povestea manualelor a fost (oarecum) clarificata, as vrea sa va intreb care e situatia cu auxiliarele? Ati cumparat? Se folosesc la voi in scoala?

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *