Academia de vara Kidster

Cred ca si voua vi se pare extraordinar faptul ca in acest moment exista copii si tineri care isi conduc propriile afaceri la mai putin de 14 ani. Da, ati citit bine, tineri din intreaga lume demonstreaza ca exista caractere puternice si pasiuni care pot fi duse la urmatorul nivel. Sunt ceea ce numim “kidster”, copilul a carui genialiate este manifestata holistic, copilul care debordeaza de exuberanta, care isi pune pasiunile si talentele in serviciul comunitatii si care contribuie activ la bunastarea proprie si a celor din jur.

In fiecare copil exista un erou care asteapta sa fie descoperit si apreciat iar noi parintii, suntem responsabili sa ajutam ca acest lucru sa se intample. Noi suntem cei care ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa isi puna in valoare talentele proprii. Exista copii care picteaza extraordinar, care creaza aplicatii pe calculatori, copii pasionati de matematica/fizica, copii care danseaza minunat. Indiferent de pasiunile copiilor nostri, este datoria noastra ca parinti sa le identificam iar urmatorul pas este sa le aratam ce inseamna o afacere de la A la Z si sa ii ajutam sa isi implementeze ideile.

Din pacate, chiar si noi adultii, ne multe ori suntem depasiti de perspectiva antreprenoriatului ceea ce ofera toate premisele ca si copiii nostri sa ramana cu acest handicap astfel incat viitorul lor va fi unul liniar, cu nimic extraordinar in el. Scoala, facultate, job, pensie si cam atat.

academia-de-vara-01

Putem gasi insa solutii pentru a le dezvolta copiilor increderea in ei insisi si in abilitatile personale. Una dintre variante ar fi cursurile Kidster de antreprenoriat, workshop – urile si Academia “Juniors in Business” care sunt menite sa antreneze gandirea logica si creativa a copiilor, pregatindu-i astfel pentru toate situatiile si obstacolele pe care le vor intalni in viata.

Pe durata verii Kidster organizeaza Academia de vara pentru copii de clasa primara, respectiv 8 ateliere educative ce vor avea loc la Diverta Bastiliei. Copiii vor invata prin exercitii practice si aplicate despre unele dintre cele mai cerute si apreciate domenii: matematica, fizica, programarea, grafica web, antreprenoriatul, scrierea creativa si citirea rapida.

Detalii complete despre program, costuri si locatie gasiti pe site-ul oficial sau pe Pagina de FB Kidster.

Am de dat o invitatie gratuita la unul dintre ateliere asa ca daca va doriti sa participati, let me know.

 Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*