Va invit la un nou eveniment mami.ro

Am raspuns cu drag invitatiei de a participa in calitate de speaker la evenimentul organizat de Revista mami.ro, in cadrul caruia vom discuta despre protectia solara si despre cum putem sa protejam pielea sensibila a celor mici.

Alaturi de mine vor mai sustine prezentari dr. Corina Cilcic, medic primar pediatru (Sanador) si dr Iuliana Marcu, medic dermatolog (Dr. Leventer Centre).

Participarea este libera, in limita locurilor disponibile, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti completand formularul de aici.

Impresii de la evenimentul anterior precum si speach-ul meu integral in gasiti in articolul de aici.

Va astept sa ne vedem pe 7 iulie si daca aveti intrebari la care vrem sa raspundem in cadrul evenimentului, astept sa mi le transmiteti pe email sau intr-un comentariu pe blog.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

12094919_10153033628896949_2666546473901904790_o

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*