Va invit la Food Bloggers Conference

Pentru unii, gatitul este doar o necesitate. Pentru altii, printre care ma numar si eu, gatitul este o pasiune.

Dupa cum stiti, aceasta nu este un blog de food insa gatitul si alimentatia sunt o componenta importanta a Meseriei de parinte asa ca, in calitate de blogger acreditat va invit la Food Blogers Conference, ce va avea loc pe 4 decembrie intre orele 10:00 – 18:30.

Food Bloggers Conference este evenimentul care se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. Participantii vor avea ocazia sa descopere cele mai eficiente instrumente pentru cresterea audientei si a vizibilitatii online, dar si retete de succes in blogging si in gastronomie.

Daca doriti sa participanti la acest eveniment care se anunta foarte “delicios” va puteti inscrie pe site-ul oficial Food Bloggers. Mai multe informatii puteti afla si de pe Pagina de FB Food Bloggers.

Cu cine ma vad pe 4 decembrie la Food Bloggers Conference?

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

Food Bloggers Conference

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*