Unde dau eu creste!

La veterinar, un nene gras, chel, cu lant gros la gat cu bermude si slapi si un pechinez dupa el. Avea nevoie de pedichiura (pechinezul 🙂 ).

Intre timp niste small conversation:

– Vai, dar ce va asculta…

– Da, e cainele meu, doar pe mine ma asculta…. copiii sunt mari dar pe ei nu-i asculta… nici pe nevasta-mea… (l-am batut cand era mic)… dar face numai ce-i zic eu in rest pe nimeni nu asculta… nici nu lasa sa se apropie nimeni de el… (l-am batut rau)… da’ eu singur l-am invatat asa… nu l-am dus nicaieri! Dar ati vazut ce bine ma asculta?

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *