Surpriza sa fie dar sa stim si noi!

Sharing is caring:

Azi am fost la Social Media for Parents si am o groaza de lucruri interesante sa va povestesc. Dar o sa dureze putin pana imi adun eu gandurile si pana primesc prezentarile asa ca va puteti face o idee despre cum a fost, aruncand o privire pe contul meu de FB.

Acum o sa va spun doar despre cum m-am bucurat ca un copil šŸ™‚ . Stiam ca mi se pregateste o surpriza, dar nu am primit niciun indiciu de la organizatori. Au tot insistat in zilele premergatoare sa le confirm participarea iar cand m-am inregistrat aveam ecusonul pus separat de celelalte si mi s-a spus ca neaparat trebuie sa astept putin sa-mi prezinte surpriza. Am asteptat cuminte, in timp ce-mi faceam tot felul de scenarii, iar la pauza m-au chemat pentru ca totul era pregatit.

Se pare ca cineva a citit postarea mea despre inghetata cu menta si ciocolata asa ca tinut neaparat sa imi aduca special acest model de inghetata. Imagine that: dintre toti oamenii prezenti, eu am fost singura care a avut inghetata cu menta si ciocolata šŸ™‚ . Stiu ca poate nu e mare lucru, dar a fost unul dintre acele momente in care m-am simtit speciala. Un gest simplu dar pe care l-am apreciat enorm pentru simplul fapt ca cineva s-a gandit la mine desi nu ma cunostea si a vrut sa-mi faca o surpriza doar ca sa ma bucure. Ati trait de curand vreo experienta similara? Stiti despre ce vorbesc? Poate acum a fost doar o inghetata dar de acum incolo poate fi orice, if you know what i mean šŸ˜‰ .

Am adus si acasa, unde a trebui sa dau o groaza de explicatii, incepand cu cele mici si terminand cu Cristi, care nu priceau nici ei in ruptul capului, cum vine treaba asta, cineva pe care nu-l cunosti sa-ti faca o surpriza fara motiv šŸ™‚ . Nu stiu cat au inteles, dar stiu ca inghetata a fost bine primita šŸ™‚ .

MultumescĀ HƤagen Dazs.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ā€“ cu Cristi, si sunt mama ā€“ de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • La ce sunt bune bolile?
  Sharing is caring:

  Sau “mami, de ce exista si lucruri rele pe lumea asta?”. Intrebari pe care si le pune orice copil atunci […]

  Sharing is caring:
 • In weekendul 26-27 mai 2018, va asteptam sa ne sustineti la “Cupa Riposta”
  Sharing is caring:

  In acest weekend va asteptam la Lia Manoliu sa ne sustineti la Cupa Riposta, concursul international de sabie pentru copii, […]

  Sharing is caring:
 • Razboiul impotriva mezelurilor si a “carnurilor” procesate
  Sharing is caring:

  Cand a inceput sa ma preocupe modul in care as putea sa abordez un stil de viata sanatos, primele renuntari […]

  Sharing is caring:
 • Am gatit la Crock-PotĀ® si nu-mi vine sa cred ce greseala am facutā€¦ :)
  Sharing is caring:

  Deci da, faimosul Crock-PotĀ®, aparatul care gateste singur, a ajuns si la mine. Auzisem doar lucruri bune despre el si […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*