Surpriza sa fie dar sa stim si noi!

Azi am fost la Social Media for Parents si am o groaza de lucruri interesante sa va povestesc. Dar o sa dureze putin pana imi adun eu gandurile si pana primesc prezentarile asa ca va puteti face o idee despre cum a fost, aruncand o privire pe contul meu de FB.

Acum o sa va spun doar despre cum m-am bucurat ca un copil 🙂 . Stiam ca mi se pregateste o surpriza, dar nu am primit niciun indiciu de la organizatori. Au tot insistat in zilele premergatoare sa le confirm participarea iar cand m-am inregistrat aveam ecusonul pus separat de celelalte si mi s-a spus ca neaparat trebuie sa astept putin sa-mi prezinte surpriza. Am asteptat cuminte, in timp ce-mi faceam tot felul de scenarii, iar la pauza m-au chemat pentru ca totul era pregatit.

Se pare ca cineva a citit postarea mea despre inghetata cu menta si ciocolata asa ca tinut neaparat sa imi aduca special acest model de inghetata. Imagine that: dintre toti oamenii prezenti, eu am fost singura care a avut inghetata cu menta si ciocolata 🙂 . Stiu ca poate nu e mare lucru, dar a fost unul dintre acele momente in care m-am simtit speciala. Un gest simplu dar pe care l-am apreciat enorm pentru simplul fapt ca cineva s-a gandit la mine desi nu ma cunostea si a vrut sa-mi faca o surpriza doar ca sa ma bucure. Ati trait de curand vreo experienta similara? Stiti despre ce vorbesc? Poate acum a fost doar o inghetata dar de acum incolo poate fi orice, if you know what i mean 😉 .

Am adus si acasa, unde a trebui sa dau o groaza de explicatii, incepand cu cele mici si terminand cu Cristi, care nu priceau nici ei in ruptul capului, cum vine treaba asta, cineva pe care nu-l cunosti sa-ti faca o surpriza fara motiv 🙂 . Nu stiu cat au inteles, dar stiu ca inghetata a fost bine primita 🙂 .

Multumesc Häagen Dazs.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *