Si tu poti fi actionar la “Bursa de fericire”

Sharing is caring:

Joi, 28 noiembrie, la Banca Naţională, a avut loc deschiderea oficială a „Bursei de Fericire”, o platformă on-line de strângere de fonduri pentru dotarea secţiilor de oncologie din spitalele româneşti. Evenimentul este o iniţiativă a Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, cu sprijinul Ogilvy&Mather.

Viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Bogdan Olteanu, Lucian Mîndruță, Paula Herlo, Tudor Chirilă și avocatul Gabriel Biriș au fost printre invitații speciali ai evenimentului care a dat startul „Bursei de fericire”.

În cadrul „Bursei de Fericire” oricine poate investi în dotarea secţiilor de oncologie din România, ceea ce va permite tuturor să se implice direct în schimbarea modului în care sunt trataţi pacienţii care suferă de această boală, din punct de vedere medical. Ceea ce diferenţiază acestă platformă de toate celelalte este transparenţa totală, faptul că donatorii vor vedea concret traseul banilor. Încă de la început, pe bursadefericire.ro vezi cât donezi, stadiile proiectului, şi finalitatea sa, care constă în vieţi salvate. Absolut totul se face transparent, fiecare donator putând să vadă concret unde au ajuns banii donaţi.

Calitatea de acţionar este accesibilă atât persoanelor fizice, cât şi juridice care doresc să investească în proiectele dedicate centrelor oncologice din ţară, prin achizitia de acţiuni cu preţ fix, disponibile în permanenţă online pe portalul bursadefericire.ro.

În cazul companiilor, acestea pot să redirecţioneze până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, către Bursa de Fericire”.

Echivalentul în bani al acestor acţiuni este mai departe investit în echipament medical şi în acest fel creşte şansa de viaţă a bolnavilor.

Prin proiectul actual, Bursa de Fericire, „Asociaţia Dăruieşte Viaţă” îşi doreşte să  schimbe percepţia despre filantropie si sa aduca in atenţia companiilor importanţa gestului de a redirecţiona 20% din impozitul pe profit către dotarea centrelor de oncologie.

Bursa de Fericire_1

 

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Margarina nu este un aliment. Alegeti altceva pentru copiii vostri!
  Sharing is caring:

  Margarina poate parea uneori o solutie salvatoare in momentele de criza. Citeste pana la sfarsit ca sa afli ce au […]

  Sharing is caring:
 • EXCLUSIV! Interviu cu Craig Gerber producatorul noului serial Disney “Elena din Avalor”
  Sharing is caring:

  O foarte mare surpriza pentru mine: am fost invitata sa ii iau un interviu in exclusivitate pentru Romania lui Craig […]

  Sharing is caring:
 • Am fost in Parlament unde am sustinut cele doua legi pentru prevenirea bullying-ului in Romania
  Sharing is caring:

  Vocea copiilor s-a facut auzită astăzi în Parlament. Ei vor #gradinitefarabullying și #scolifarabullying, vor ca oamenii mari să nu mai ignore fenomenul și […]

  Sharing is caring:
 • Duminica dimineata
  Sharing is caring:

  – Mami, pot sa ma uit si eu la un desen? – Da, dar pe urma sa stii ca te […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*