Si tu poti fi actionar la “Bursa de fericire”

Sharing is caring:

Joi, 28 noiembrie, la Banca Naţională, a avut loc deschiderea oficială a „Bursei de Fericire”, o platformă on-line de strângere de fonduri pentru dotarea secţiilor de oncologie din spitalele româneşti. Evenimentul este o iniţiativă a Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, cu sprijinul Ogilvy&Mather.

Viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Bogdan Olteanu, Lucian Mîndruță, Paula Herlo, Tudor Chirilă și avocatul Gabriel Biriș au fost printre invitații speciali ai evenimentului care a dat startul „Bursei de fericire”.

În cadrul „Bursei de Fericire” oricine poate investi în dotarea secţiilor de oncologie din România, ceea ce va permite tuturor să se implice direct în schimbarea modului în care sunt trataţi pacienţii care suferă de această boală, din punct de vedere medical. Ceea ce diferenţiază acestă platformă de toate celelalte este transparenţa totală, faptul că donatorii vor vedea concret traseul banilor. Încă de la început, pe bursadefericire.ro vezi cât donezi, stadiile proiectului, şi finalitatea sa, care constă în vieţi salvate. Absolut totul se face transparent, fiecare donator putând să vadă concret unde au ajuns banii donaţi.

Calitatea de acţionar este accesibilă atât persoanelor fizice, cât şi juridice care doresc să investească în proiectele dedicate centrelor oncologice din ţară, prin achizitia de acţiuni cu preţ fix, disponibile în permanenţă online pe portalul bursadefericire.ro.

În cazul companiilor, acestea pot să redirecţioneze până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, către Bursa de Fericire”.

Echivalentul în bani al acestor acţiuni este mai departe investit în echipament medical şi în acest fel creşte şansa de viaţă a bolnavilor.

Prin proiectul actual, Bursa de Fericire, „Asociaţia Dăruieşte Viaţă” îşi doreşte să  schimbe percepţia despre filantropie si sa aduca in atenţia companiilor importanţa gestului de a redirecţiona 20% din impozitul pe profit către dotarea centrelor de oncologie.

Bursa de Fericire_1

 

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Voi stiati de protectia solara cu filtre minerale 100% naturale?
  Sharing is caring:

  EcoBear este un ursulet de plus care se hraneste cu raze UVA si UVB. Am aflat asta intr-o zi de […]

  Sharing is caring:
 • O amprenta pentru viata
  Sharing is caring:

  Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel […]

  Sharing is caring:
 • Copilul din oglinda
  Sharing is caring:

  Sau altfel spus, tot ceea ce suntem azi este rezultatul a ceea ce am trait si ce am fost invatati […]

  Sharing is caring:
 • Castigatorii concursului CEWE
  Sharing is caring:

  A venit momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt cei trei castigatori ai concursului CEWE . Va reamintesc, participantii […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*