Si tu poti fi actionar la “Bursa de fericire”

Sharing is caring:

Joi, 28 noiembrie, la Banca Naţională, a avut loc deschiderea oficială a „Bursei de Fericire”, o platformă on-line de strângere de fonduri pentru dotarea secţiilor de oncologie din spitalele româneşti. Evenimentul este o iniţiativă a Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, cu sprijinul Ogilvy&Mather.

Viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Bogdan Olteanu, Lucian Mîndruță, Paula Herlo, Tudor Chirilă și avocatul Gabriel Biriș au fost printre invitații speciali ai evenimentului care a dat startul „Bursei de fericire”.

În cadrul „Bursei de Fericire” oricine poate investi în dotarea secţiilor de oncologie din România, ceea ce va permite tuturor să se implice direct în schimbarea modului în care sunt trataţi pacienţii care suferă de această boală, din punct de vedere medical. Ceea ce diferenţiază acestă platformă de toate celelalte este transparenţa totală, faptul că donatorii vor vedea concret traseul banilor. Încă de la început, pe bursadefericire.ro vezi cât donezi, stadiile proiectului, şi finalitatea sa, care constă în vieţi salvate. Absolut totul se face transparent, fiecare donator putând să vadă concret unde au ajuns banii donaţi.

Calitatea de acţionar este accesibilă atât persoanelor fizice, cât şi juridice care doresc să investească în proiectele dedicate centrelor oncologice din ţară, prin achizitia de acţiuni cu preţ fix, disponibile în permanenţă online pe portalul bursadefericire.ro.

În cazul companiilor, acestea pot să redirecţioneze până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, către Bursa de Fericire”.

Echivalentul în bani al acestor acţiuni este mai departe investit în echipament medical şi în acest fel creşte şansa de viaţă a bolnavilor.

Prin proiectul actual, Bursa de Fericire, „Asociaţia Dăruieşte Viaţă” îşi doreşte să  schimbe percepţia despre filantropie si sa aduca in atenţia companiilor importanţa gestului de a redirecţiona 20% din impozitul pe profit către dotarea centrelor de oncologie.

Bursa de Fericire_1

 

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • In decembrie ne rasfatam la Nomasvello Floreasca
  Sharing is caring:

  Luna decembrie este luna cadourilor. Si o sa va aduc aminte asta destul de des, indiferent ca este vorba despre […]

  Sharing is caring:
 • “Judy Moody are toane”
  Sharing is caring:

  Sunt tare fericita pentru ca am reusit in sfarsit a gasim o ora libera in care sa filmam despre cartile […]

  Sharing is caring:
 • Dragi parinti, nu va mai obligati copiii sa salute pe toata lumea
  Sharing is caring:

      Copiii sunt suspiciosi iar asta e bine. Chiar noi ii invatam sa nu vorbeasca cu strainii si sa […]

  Sharing is caring:
 • FOTO – Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea după incendiul devastator
  Sharing is caring:

  A fost considerat unul dintre cele mai frumoase palate din țară. Ridicata între anii 1903-1905, clădirea mistuită acum de flăcări […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*