Coduri în loc de nume… o mare prostie

Sunt PROFESOR, dar a da un cod elevilor în loc de nume, când doresc ca să-și vadă rezultatele la BACALAUREAT, e o MARE PROSTIE.

Cu alte cuvinte, OAMENI FĂRĂ IDENTITATE. Toți o apă și-n pământ. Ca nu cumva să se știe de PREMIANT sau de REPETENT. (Pe aici pot fi strecurați și politicieni sau oameni cu bani, analfabeți, care pot astfel, în secret, să obțină un….carton, care să le dea acces la funcții bine plătite! Sunt create toate premisele.)

Toți trebuie să fie o masă amorfă, impersonală. Se pregătesc cumva în vederea implantării cipurilor, unde vom fi numere și atât? Învățământul public trebuie să fie, din start, unul deschis, fiindcă e finanțat din banul public, adică de la noi, contribuabilii.

Unde deschidere, de la MINISTERUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI, cu acest mod de a vedea lucrurile? Sau pune în practică, fără să cârnească, sarcini care vin de la alte comandamente? Atunci, ca să le ușurăm treaba, să se dea de la naștere direct niște numere copiilor, nu nume. Ca în lagărele naziste, ca în gulagurile sovietice, ca la…noi la nimeni!

– Cum te cheamă?

– Mă cheamă 494728107!

– Dar pe tine?

– Pe mine, 840483219!

Autor: Razvan Ducan

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *