Se inchid scolile. In 5 judete cursurile scolare se suspenda din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Sharing is caring:

Cursurile şcolare vor fi suspendate integral, luni, în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Autorităţile din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, 17 decembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru data de 18 decembrie”, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Potrivit sursei citate, marţi, ca urmare a unor avarii la reţeaua de energie electrică, nu vor avea loc ore de curs în şcolile din 39 de localităţi din judeţul Arad, iar o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare nu va organiza cursuri luni şi marţi din aceleaşi motive.

Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene în cursul zilei de duminică, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele judeţene pentru situaţii de urgenţă.

Sursa: Agerpres

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • “De ce nu esti atenta?”
  Sharing is caring:

  Imi aduc aminte cand eram mica si in permanenta primeam cate un indem sa fiu atenta. Acasa sau la scoala, aproape […]

  Sharing is caring:
 • Alocatiile nu se mai maresc de la 1 martie. Politicienii isi paseaza responsabilitatea de la unii la altii
  Sharing is caring:

  Alocatiile copiilor ar fi urmat sa se mareasca din luna martie, insa acest lucru nu se va intampla pentru ca […]

  Sharing is caring:
 • “Cumpeli, mami, cumpeli?”
  Sharing is caring:

  Cred ca nu mai este o noutate pentru nimeni ca vizionarea prelungita la TV dauneaza dezvoltarii si functionarii creierului. Mai […]

  Sharing is caring:
 • Ce v-ar placea sa fiti: Bou sau Cerb?
  Sharing is caring:

  Am citit un articol extraordinar, mi-as fi dorit sa pot sa-l scriu eu :). Este fantastic de explicit, plin cu […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*