Orasul Mosului – cea mai draguta aplicatie pentru copii

Cum stati cu explicatiile despre toata povestea asta cu Mosu’? Asa-i ca v-ar prinde bine o mana de ajutor?

Daca aveti un copil destul de mare ca sa se joace pe telefon, va recomad  Questo,  o aplicatie care ne ajuta sa aflam (aproape) toate secretele Mosului 🙂 : cum reuseste sa intre in casele oamenilor, cum face sa ajunga la toti copiii intr-o singura seara, cum stie daca ai fost cuminte, etc.

Orasul Mosului” este un joc foarte frumos, cu intrebari amuzante si grafica atractiva, care nu oboseste ochii. Este potrivita pentru aceasta perioada a anului, mai ales ca incepe vacanta de sarbatori si cei mici nu mai sunt atat de ocupati cu scoala si teme.

Aplicatia “Orasul Mosului” este dezvoltata de niste tineri pe care eu ii admir foarte mult, si face parte din seria de Questo . Questo este un joc distractiv și educațional în același timp. Prin el poți descoperi lucruri cu ajutorul ghicitorilor (sau indiciilor) și poți afla tot felul de povești. Este prezent în 35 de orașe din Europa și cuprinde peste 100 de misiuni interactive.

A fost premiată atât în țară, cât și în afară de către: Booking.com, Internetics, PR Awards sau eTravel Awards.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *