Începând de mâine, şcolile îşi reiau activitatea 100% conform orarului

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa dai Like aici:

 

Ministerul Educaţiei reglementează cursurile online. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti: Începând de mâine, şcolile îşi reiau activitatea 100% conform orarului

Ministerului Educaţiei pregăteşte un ghid pentru reglementarea cursurilor în mediul online, pentru sistemul de învăţământ preuniversitar. Ghidul ar urma să fie lansat mâine, spun surse din cadrul ministerului. De asemenea, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti afirmă că şcolile deja s-au organizat şi îşi reiau activitatea 100% conform orarului începând de mâine.

”Ministerul Educaţiei a promis că va reglementa situaţia cursurilor online. Până acum modalitatea de predare era la aprecierea profesorilor. Şcolile deja s-au organizat, iar începând de mâine îşi reiau activitatea conform orarului. Intenţia este ca materiile să fie predate 100% conform orarului în cursurile online. Nu există o modalitate prin care să se urmărească prezenţa profesorilor şi a elevilor la cursurile online. Inspectoratele nu ţin o evidenţă a prezenţei profesorilor. Până nu avem o normă scrisă, nu ştim dacă o astfel de măsură va fi inclusă în ghidul de reglementare al Ministerului Educaţiei”, a spus Roxana Cercel, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *