“Atelierul digital” – Training gratuit oferit de Google

Google a lansat Atelierul Digital, o initiativa ce are loc in mai multe tari din Europa, al carui scop este de a creste abilitatile digitale ale tinerilor si nu numai.

Daca doriti sa va perfectionati abilitatile de lucru in online pentru a va creste b

ogul, compania, cariera sau pur si simplu increderea in fortele proprii, specialistii de la Atelierul Digital va vor ajuta sa va bucurati de succes online. Oricine poate profita de aceasta platforma, indiferent de nivelul abilitatilor, de obiective sau de cunostintele anterioare.

Tutorialele video oferite ne ajuta sa dobandim abilitatile necesare pentru a ne promova in online, pentru a fi remarcati de persoanele potrivite si pentru a gasi oportunitati.

Cu ajutorul resurselor oferite, vom experimenta practic si vom dobandi cunostinte de lucru in mediul online pe care le putem aplica imediat.

La finalul atelierului (dupa parcurgerea intregii arhive de module) se acorda un certificat autentic prin care este recunoscuta perfectionarea competentelor in mediul digital.

Daca doriti sa va inscrieti la Atelierul digital, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul de mai jos:

atelierul-digital

Va doresc mult succes la invatat iar ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on ““Atelierul digital” – Training gratuit oferit de Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*