#SarbatoritiiLunii #Octombrie

Sharing is caring:

La inceputul lunii octombrie am lansat pe Pagina de Facebook Meseria de parinte, un nou proiect pentru toti copiii din comunitate. Este vorba de #SarbatoritiiLunii.

Am aflat ca avem cel putin 97 de sarbatoriti in luna octombrie asa ca le dorim tuturor multa fericire si bucurii. Speram ca au primit multe cadouri si ne face o mare placere sa oferim si noi unul.

Lista completa a sarbatoritilor / participantilor o puteti consulta aici:Ā http://bit.ly/2yblzrg.

Iar fericita castigatoare este… nr. 41 Natalia Maria, prin mami Carla Patrulescu.

Felcitari Natalia & Carla, asteptam un mesaj cu datele personale (Nume, prenume, adresa, telefon) pentru a va trimite cadoul. Nu spunem inca ce este ca sa nu dezvaluim surpriza šŸ™‚ . Dar o sa ne bucuram tare mult daca veti pune pe Facebook o poza cand primiti pachetul :* .

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Facebook.

Daca aveti copii nascuti in luna noiembrie va invitam sa ii inscrieti la #SarbatoritiiLunii #Noiembrie.

CaĀ sa fiti la curent cu toate noutatile despreĀ Meseria de ParinteĀ nu uitati sa dati LikeĀ Paginii de FBĀ Ā  siĀ sa va inscrieti laĀ Newsletter.

?Ā Sharing is Caring!Ā ?Ā  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe Ā FacebookĀ (click aici).

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ā€“ cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • INFOGRAFIC: Cum sa-ti protejezi copilul de propriul smartphone
  Sharing is caring:

  CaĀ sa fii la curent cu toate noutatile despreĀ Meseria de ParinteĀ nu uita sa: Te inscrii laĀ NewsletterĀ (vei primi saptamanal un email cu […]

  Sharing is caring:
 • “Clubul de film”
  Sharing is caring:

  Exista asa… o obsesie a parintilor, care se manifesta in cele mai ciudate momente, dar in special cand copilul incepe […]

  Sharing is caring:
 • “Omul nu moare. El se sinucideā€- Seneca
  Sharing is caring:

  Am mai povestit la un moment dat, care era filozofia mea de viata referitoare la boli si medicamente, pana sa […]

  Sharing is caring:
 • “Mai vorbim cand te faci mare”
  Sharing is caring:

  Oamenii mari nu in?eleg singuri nimic, niciodat? ?iĀ este obositor pentru copii s?Ā le dea intruna l?muriri”Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*