#SarbatoritiiLunii #Octombrie

La inceputul lunii octombrie am lansat pe Pagina de Facebook Meseria de parinte, un nou proiect pentru toti copiii din comunitate. Este vorba de #SarbatoritiiLunii.

Am aflat ca avem cel putin 97 de sarbatoriti in luna octombrie asa ca le dorim tuturor multa fericire si bucurii. Speram ca au primit multe cadouri si ne face o mare placere sa oferim si noi unul.

Lista completa a sarbatoritilor / participantilor o puteti consulta aici: http://bit.ly/2yblzrg.

Iar fericita castigatoare este… nr. 41 Natalia Maria, prin mami Carla Patrulescu.

Felcitari Natalia & Carla, asteptam un mesaj cu datele personale (Nume, prenume, adresa, telefon) pentru a va trimite cadoul. Nu spunem inca ce este ca sa nu dezvaluim surpriza ūüôā . Dar o sa ne bucuram tare mult daca veti pune pe Facebook o poza cand primiti pachetul :* .

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Facebook.

Daca aveti copii nascuti in luna noiembrie va invitam sa ii inscrieti la #SarbatoritiiLunii #Noiembrie.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*