Astazi m-am teleportat. In directia gresita!

E 7:30 dimineata, intr-o zi cu soare. Amandoua pleaca la antrenament asa ca le fac cu mana si ma indrept in directia opusa, spre librarie.

N-am niciun chef de shopping la ora asta dar “ Mami, e obligatoriu sa merg la scoala cu trusa altfel iau 3 in catalog“. Mi-a aratat si sentinta scrisa deci nu am cum sa ma opun.

La libraria din cartier nu se plateste cu cardul, trebuie sa fac un ocol de vreo 20 de minute sa ajung la un bancomat. Tot traseul se invarte in jurul scolii si are un sant special in creierul meu. De vreo 6 ani il repet zilnic de minim doua ori pe zi.

Imi pun castile in urechi si dau muzica la maxim, imi pun si ochelarii de soare si ma bucur de razele care ma incalzesc. Cred ca la un moment dat chiar am inchis ochii, nu mult, o secunda probabil, dar cand i-am deschis eram in fata scolii. Ma uit la ceas, e 8 fara 5 deci e bine, nu am intarziat.

O caut pe Andreea, stanga, dreapta, nimic. Simt cum imi ingheata sangele in vine si incerc sa-mi pastrez calmul. Derulez tot filmul drumului, in cap, dar imi lipsesc bucati importante. Stiu doar ca am plecat de acasa si ca le-am vazut cu sabiile in mana. Clar nu mergeau spre scoala. Asa ca ma linistesc si ma indrept spre librarie.

De data asta merg la pas, ca orice om normal, renunt la teleportare caci inca am probleme cu reglarea adresei.

Dupa ce mi-am indeplinit misiunea ma intorc acasa, ii las trusa de geometrie langa ghiozdan si plec spre treburile mele.

Nu stiu daca o sa ia vreun 10 azi la geometrie dar sigur nu o sa aiba 3 in catalog. Si, cand se intoarce, poate ma ajuta sa-mi reglez si eu unghiul de directie.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.