Pedofilul din lift – Ce pedeapsa merita?

UPDATE:  Incredibil! Noi informatii ies la iveala: pedofilul este politist si nu se afla la prima molestare de copii. El este un RECIDIVIST, dupa ce in 2012 ar mai fi agresat sexual alta fetita, tot in sectorul 6, iar anul trecut a incercat sa violeze o femeie. La vremea respectiva a fost eliberat din lipsa de probe, iar amprentele lui nu se afla in baza de date a politiei. 😤😨😡

 

Cu totii am urmarit ingroziti scenele filmate in liftul bucurestean, in care doi copii erau molestati de un individ. Doar sansa a facut ca cei doi micuti sa “scape” doar cu niste pipaieli si sarutari. Si asa este prea mult pentru niste suflete inocente, imaginati-va doar cu ce amintiri vor trai toata viata.

Din pacate exista multi alti copii care trec prin cosmaruri cel putin la fel de grave, unii dintre ei au parte de tratamente inumane cu efecte devastatoare pentru viitorul lor.

Cine ne apara copiii? Cum sunt descurajati acesti dezaxati, acesti oameni bolnavi care abuzeaza suflete inocente si nevinovate?

Sunt o persoana pasnica si cu frica lui Dumnezeu insa cand vad sau citesc despre cazurile acestor copii nenorociti pe viata, parca sunt de acord cu legea Talionului, “Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte“.

Sigur, traim niste vremuri in care civilizatia isi spune cuvantul si exista documente precum Conventia Europeana a Drepturilor Omului care traseaza niste limite ale bunului simt in care integritatea corporala a unui cetatean nu poate fi atinsa. Nu intru acum in detalii despre integritatea corporala a micutilor agresati vis-a-vis de integritatea molestatorilor pentru ca nu gasesc niciun argument care sa sustina aceasta Conventie.

Sa ramanem la ideea ca fiind un stat modern astfel de pedepse sunt inadmisibile, venind dintr-o epoca cel putin medievala.

Cred ca inchisoarea pe viata si castrarea chimica pe perioada detentiei ar fi o pedeapsa pe masura faptelor.

Castrarea chimica fara privarea de libertatea este doar un fel de gluma, pentru ca nu reprezinta decat administrarea unor medicamente care au rolul de a reduce libidoul.

In Uniunea Europeană, castrarea chimica este reglementată in Cehia si Polonia, tari care impun castrarea in cazurile de pedofilie. In Rusia, pedeapsa a fost introdusa în 2011, iar un an mai tarziu si Republica Moldova a urmat exemplul.

In state precum Danemarca, Gemania, Finlanda, Suedia si Norvegia, acest tip de tratament este aplicat cu acordul infractorului, in schimbul eliberarii. (sursa)

Voi ce pedeapsa credeti ca merita pedofilii si molestatorii de copii?

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Pedofilul din lift – Ce pedeapsa merita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*