Cine sunt copiii de la Globurile de Aur 2018 si de ce au fost imbracati in negru

Copiii din distributia serialului Stranger Things au fost prezenti la Globurile de Aur de anul acesta. Ei au facut senzatie datorita modului in care au fost imbracati. 

Stranger Things este un serial difuzat pe Netflix, ce spune povestea pustilor din Hawkins, o mica localitate din Indiana, SUA.

Intamplarile au loc in 1983 cand, Will Byers, un pusti de 12 ani dispare in timp ce se intorcea acasa. Prietenii sai incep sa il caute, convinsi ca inca traieste. Dar seriful Hopper incearca sa o impace pe mama baiatului cu ideea ca acesta nu mai este in viata. Aparitia unei creaturi ciudate ridica insa mai multe semne de intrebare. Iar personajele amintite incep sa descopere lucruri incredibile despre orasul Hawkins.

Ceremonia Globurile de Aur 2018 a stat sub semnul scandalului sexual izbucnit la Hollywood in ultimele luni.

Fostul producator Harvey Weinstein este acuzat de peste o suta de actrite si foste colaboratoare de abuzuri mergand de la hartuire sexuala si pana la viol. De la inceputul scandalului, in octombrie anul trecut, o serie de mari nume de la Hollywood au fost acuzati de abuzuri sexuale. Printre acestea se numara Kevin Spacey, Brett Ratner, Dustin Hoffman, John Lasseter sau Jeffrey Tambor care au si fost inlaturate brutal de pe piedestatul pe care se aflau. Mai multe dintre aceste celebritati fac obiectul acestor anchete dar niciuna dintre ele nu a fost arestata.

Desi sunt doar niste copii, au respectat dress codul anuntat de cateva actrite: vedetele vor purta tinute negre, in semnt de protest fata de comportamentul neadecvat si fata de inegalitatea de gen. 

Copiii de la Globurile de Aur 2018

Revenind la copiii din distributia serialului Stranger Things, sunt de apreciat ca au decis sa se alature acestui protest. Ei au semnalat faptul ca nu sunt de acord cu hartuirea sexuala. In acelasi timp, unele actrite, femei mature, au decis sa se imbrace chiar si in rosu, in rochii ce abia le acopera formele. Mie personal, mi se pare care este o declaratie antiprotest, ca si cum ar vrea sa transmita ca nu o ar deraja-o sa fie putin hartuita.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Bianca Blanco la Globurile de Aur 2018

foto

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*