Reclame in manualele scolare? O, da!

Sharing is caring:

Ne-am obisnuit sa criticam manualele si invatamantul asa, by default. De multe ori ramanem fara argumente, pentru simplul fapt ca din cauza copacilor nu vedem padurea.

Asa am crezut si eu: mult timp manualul de limba engleza mi s-a parut un exemplu din care s-ar putea invata si care s-ar putea replica. Doar ca, anul acesta am fost luata pe nepregatite cand repetam “There is / There are“.

O reclama mare cat casa se odihnea pe pagina din stanga, si nu doar ca nu aveai cum sa n-o citesti (doar era tema), dar mai trebuia sa si completezi ceva prin ea.

2

Am tot citit pe FB ca in 2016, una dintre cele mai bune campanii este experimentul SEO al Ikea -ikearetailtherapy. Gresit!

Una dintre cele mai bune campanii din 2016 si toate timpurile, este manualul de engleza pentru clasa a 5a!

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

1

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Castigatorii concursului Nemira pentru copii
  Sharing is caring:

  A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt cei 10 castigatori ai premiilor oferite de Nemira. […]

  Sharing is caring:
 • Rezultate Simulare Evaluarea Nationala 2018: Urmeaza un nou dezastru in invatamant?
  Sharing is caring:

  Evaluarea Nationala 2018 Ministerul Educatiei a anuntat astazi care sunt primele rezultate partiale la simularea examenelor pentru Evaluarea Nationala la […]

  Sharing is caring:
 • 3 secrete pentru “Cele mai gustoase lipii de casa” coapte pe aragaz
  Sharing is caring:

  Am o slabiciune pentru lipiile stropite cu ulei de masline si presarate cu sare si ierburi de Provence. Lipii de casa  […]

  Sharing is caring:
 • Ce nebunii mai fac tinerii din ziua de azi
  Sharing is caring:

  Am inghitit de multe ori in sec de fiecare data cand am auzit etichetarea asta de la oamenii mai in […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*