Reclame in manualele scolare? O, da!

Sharing is caring:

Ne-am obisnuit sa criticam manualele si invatamantul asa, by default. De multe ori ramanem fara argumente, pentru simplul fapt ca din cauza copacilor nu vedem padurea.

Asa am crezut si eu: mult timp manualul de limba engleza mi s-a parut un exemplu din care s-ar putea invata si care s-ar putea replica. Doar ca, anul acesta am fost luata pe nepregatite cand repetam “There is / There are“.

O reclama mare cat casa se odihnea pe pagina din stanga, si nu doar ca nu aveai cum sa n-o citesti (doar era tema), dar mai trebuia sa si completezi ceva prin ea.

2

Am tot citit pe FB ca in 2016, una dintre cele mai bune campanii este experimentul SEO al Ikea -ikearetailtherapy. Gresit!

Una dintre cele mai bune campanii din 2016 si toate timpurile, este manualul de engleza pentru clasa a 5a!

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

1

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cine sunt copiii de la Globurile de Aur 2018 si de ce au fost imbracati in negru
  Sharing is caring:

  Copiii din distributia serialului Stranger Things au fost prezenti la Globurile de Aur de anul acesta. Ei au facut senzatie datorita […]

  Sharing is caring:
 • Sfantul Alexandru este praznuit pe 30 august
  Sharing is caring:

  Sfantul Alexandru a fost episcop in Constantinopol in timpul imparatului Constantin cel Mare (313-337). A participat la Sinodul I Ecumenic […]

  Sharing is caring:
 • Social Media Summit Bucuresti 2016
  Sharing is caring:

  Un nou inceput de an alaturi de Revista Biz si evenimentul cel mai asteptat ce toti cei care activeaza in […]

  Sharing is caring:
 • De ce am petrecut o sambata intreaga intr-un salon de infrumusetare
  Sharing is caring:

  Una dintre cele mai frumoase parti ale activitatii mele in online este ca mi-am facut foarte multi prieteni cu care […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*