Partile de vorbire

Ca niciodata, am reusit performanta ca la mijlocul vacantei sa vad jumatate din teme facute 🙂 . Insa bucuria mi s-a dus relativ repede cand am realizat ca exercitiile au fost facute pe sarite dupa o scurta evaluare, astfel incat daca primeau calificativul “nu-mi place“, erau abandonate urgent. Concluzia este ca toate exercitiile facute au fost cele usoare, ceea ce nu e foarte grav doar ca greul acum incepe 🙂 .

Prima poticneala a fost la “Noi ne jucam cu mingea in parc”.

Cine se joaca? Unde? Dar de ce? Dar noi nu suntem in parc 🙂 .

Dupa ce i-am pus cateva intrebari la care se uita la mine cu ochi frumosi si galesi, nu i-am dat alta sansa decat sa faca o mica recapitulare.

Si pentru ca eu sunt un mare fan al schemelor simple si clare, cu informatii cat mai structurate si concentrate, in timp ce ea trecuse la matematica – unde a depasit faza bomboane de ciocolata si acum numara niste gaini – ei bine eu am facut niste scheme frumoase pe care i le-am facut cadou cu ocazia zilei de 4 august 2015 🙂 .

Sper sa o ajute la memorarea informatiilor si sper sa va ajute si pe voi daca aveti de invatat sau recapitulat partile de vorbire. Puteti descarca schemele de aici sau click pe poza de mai jos.

Spor la treaba si bucurati-va de vacanta pentru ca urmeaza si alte scheme la fel de frumoase 🙂 .

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Partile de vorbire poza

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *