Nebunia transgender creeaza mii de tinere victime

Cartea lui Abigail Shrier’s Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters”, este o descriere rece si foarte amanuntita a modului in care nebunia transgender a afectat si afecteaza in continuare tinerele generatii.

Shrier explica cum este posibil ca transgenderismul, care este promovat în mod curent în cabinetele terapeuților, în școli și în unitățile medicale, sa determine tinerele fete să-și mutileze corpurile cu testosteron și intervenții chirurgicale care produc daune de lunga durata si uneori ireversibile.

Având în vedere climatul vicios din jurul dezbaterii transgender, a fost nevoie de curaj pentru ca Shrier să scrie această carte. Ea este deja atacată ca transfobă, iar Amazon a refuzat să permită publicitatea cărții. În ciuda acestui fapt, Deteriorarea ireversibilă nu este o bază ideologică. Este o privire măsurată și implacabilă asupra pagubelor pe care mișcarea transgender le-a provocat într-un timp incredibil de scurt.

Până recent, starea psihologică cunoscută sub numele de disforie de gen a fost extrem de rară și a afectat în mod special băieții. În ultimii ani, criticii au susținut că actuala nebunie transgender este o contagiune alimentată de internet, descoperire în lumina cercetărilor emergente și creșterea exponențială a numărul tinerilor, în special a fetelor, din clinicile de gen.

Lilly Curran ( dreapta), în vârstă de 11 ani, este transgender și face parte dintr-un grup de copii trans (care doresc transformarea din bărbați in femei) care trăiesc în zona Austin.
Este fotografiată cu prietenii trans Zuri Jones (stânga), Fiana McKillop (mijloc stânga) și Ruby Ryan (nu trans – mijloc dreapta) pe 07 iulie 2018, în Round Rock, Texas.
(Adam Gray / Barcroft Media prin Getty Images / Barcroft Media prin Getty Images)

Adolescenții isi pot achizitiona si isi pot administra singuri medicamente blocante ale pubertății înainte de a putea (dpdv legal) sa bea, sa fumeze, sa conduca sau sa voteze. Infertilitatea permanentă și mutilarea corporală sunt adesea rezultatul acestor blocanti ai pubertatii. 

Shrier ne oferă posibilitatea de a regândi nebunia transgender care străbate lumea occidentală. De dragul fiicelor noastre, ar trebui să o ascultăm.

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *