Nașterea fost o experiență minunată, pe care o retrăiesc in mintea mea cat pot de des

”Nașterea pentru mine a fost de vis. As mai putea naște încă de câteva ori.
Am ales sa nasc la un spital privat. Costurile au fost mari (5000 lei în anul 2018), dar am vrut să trăiesc aceasta experiența relaxata și fără stres. Personalul a fost de nota 10. De medici nu mai vorbesc. M-am simțit ca la hotel. De la îngrijirea mea, a bebelușului la curățenie și mâncare, totul a fost la superlativ.
Nașterea în sine a durat puțin (cezariana). Iar recuperarea a fost rapida și fără complicații. Deși nașterea a fost programată, bebelușul a venit tot când a vrut el (mai repede și noaptea), iar medicii și asistentele s-au purtat foarte frumos cu mine.
A fost o experiență minunată, pe care o retrăiesc in mintea mea cat pot de des. ”
Ioana
_______________________________________

Povesteste-ne si tu cum a fost pentru tine nasterea, care au fost conditiile oferite de spital (inclusiv costurile), cum s-au purtat cu tine medicul si intreg personalul medical. Suntem alaturi de tine inca de la inceput, iar povestea ta poate ajuta multe alte gravidute sau mamici sa intelega mai bine momentele prin care trec.

Asteptam mesajul tau la e-mail contact@meseriadeparinte.ro (poza este optionala, iar povestea va fi publicata fara date personale).

Citeste aici toate povestile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *