Lista Rusinii: Cine sunt cei care s-au opus majorarii alocatiilor copiilor. Cu nume, prenume si partidul aferent.

Incerc sa tin politica departe de acest blog. Vreau sa ne concentram pe lucruri pozitive, pe solutii nu pe probleme, pe cresterea copiilor intr-o maniera cat mai frumoasa.

Dar din pacate toate eforturile noastre de a ne creste copiii, de  a-i educa si de a le asigura tot ce au nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa, sunt deseori zadarnicite de cei care ar trebui sa aiba grija sa ne fie bine.

Exista momente in care iti vine sa te dezbraci de caracter si sa-ti dai drumul la gura, de neputinta si de disperare, cand vezi cu cata bataie de joc sunt tratati copiii in aceasta tara.

De mai mult timp asteptam hotarea referitoare la cresterea alocatiilor copiilor. Ultimul termen a fost inceputul lui 2019 si iata ca a fost corect.

A fost votata decizia de majorare a alocatiilor pentru copiii, iar Senatul a votat impotriva!

Cand spunem Senatul, ne gandim la ceva imaterial, o autoritate care nu poate fi atinsa sau imaginata. Ei bine, Senatul este format din oameni. Din barbati si femei, unii parinti, care au votat pro sau contra maririi alocatiei, dupa cum i-a dus capul si sufletul.

Mai jos este Lista Rusinii, cu toate persoanele care au votat impotriva.

Le multumim celor care au votat pentru cresterea alocatiilor si ne dorim sa fi putut sa faca mai mult.

Lista rusinii, Cine sunt cei care au votat impotriva cresterii alocatiilor copiilor L689 

Sursa www.senat.ro  

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Comments

comments

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*