La revenirea la grădiniță sau la școală, după vacanță, NU este nevoie de aviz epidemiologic de la medicul de familie sau de la medicul școlar

La revenirea la grădiniță sau la școală, după vacanță, nu este nevoie de aviz epidemiologic de la medicul de familie sau de la medicul școlar, informează vineri Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București. ASSMB precizează că avizul epidemiologic, alături de adeverință medicală și de fișa de vaccinări, toate de la medicul de familie, sunt necesare doar pentru înscrierea copiilor la școală sau grădiniță.

De asemenea, aceste documente sunt necesare și în caz de transfer de la o unitate de învățământ la alta.

Documentele sunt solicitate potrivit Ordinului comun al Ministerului Sănătății/Ministerului Educației Naționale nr.1668/5298/2011 modificat și completat prin Ordinul 1002/2015 și sunt prezentate în anexele: http://ismb.edu.ro/documente/diverse/Ordin_comun_MECS_MS_2015_normal.pdf

La începutul anului școlar, personalul medical din cabinetele școlare va face triajul elevilor și va solicita, punctual, acolo unde situația o impune, documentele necesare completării dosarelor medicale. Aceste activități sunt efectuate în vederea asigurării condițiilor sanitare optime, pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ, mai precizează ASSMB.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *