“Judy Moody are toane”

Sunt tare fericita pentru ca am reusit in sfarsit a gasim o ora libera in care sa filmam despre cartile pe care le citesc fetele. Noua ne place tare mult cum a iesit acest video asa ca promitem sa mai facem 🙂 .

Astazi povestim despre primul volum al colectiei Judy Moody: este cel in care aflam ca Judy are toane dar si cateva lucruri despre familia ei.

Asteptam feedbackul vostru, sa ne spuneti daca va place si daca vreti sa facem recenzie la vreo carte anume.

Speram ca tot efortul nostru sa ii incurajeze si pe alti copii sa citeasca!

Si promitem sa ii rasplatim cu multe concursuri cu premii ce constau in carti interesante pentru toate varstele.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.