Inscrie-ti copilul la Brio Challenge, olimpiada digitala de MATE

Mai ai la dispoziție 3 zile pentru a te înscrie în Olimpiada Digitală de MATE – Brio Challenge!

E simplu să te înscrii în prima Olimpiadă Digitală de MATE, pentru că în toate etapele vei susține probele din fața calculatorului.

Îți faci cont pe Brio, îți alegi pachetul de credite pe care ți-l dorești, pe lângă cele 2 credite pe care le primești automat (unde 1 credit = 1 test), și începi să realizezi primele teste de matematică (poți da oricâte teste vrei în etapele indicate), astfel încât să obții cel mai bun punctaj și să-l înscrii în competiția națională.

Nu ai mai participat la nicio Olimpiadă digitală de MATE? Acum ai șansa de a ajunge olimpic național în cadrul Brio Challenge!

*Pot participa toți elevii din clasele II-XII

 

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *