Incredibila poveste a Perei Uriase #HaiLaFilm + #CONCURS (1)

Meseria de parinte si Cinema Elvire Popesco va invita la film.

In weekendul 13-14 ianuarie 2018 va propunem sa vizionati “Incredibila poveste a Perei Uriase”/The incredible story of the giant pear”.

Puteti castiga una dintre cele doua invitatii duble oferite de organizatori, cate una pentru fiecare zi de proiectie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu (pe blog, merge si cu contul de FB) sa ne spuneti in care dintre cele doua zile va doriti sa mergeti: sambata 13 ianuarie sau duminica 14 ianuarie 2018, incpand cu ora 11:00.

Vineri vom afla cu ajutorul lui random.org cine sunt fericitii castigatori.

Elefantul Sebastian şi prietenul său, motanul Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit. Într-o zi, primarul JB dispare!
Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează.
Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian şi Mitcho vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.

Filmul este recomandat +6 ani şi va rula în varianta dublată.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pewww.elvirepopesco.ro

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Comenteaza cu contul de FB

6 thoughts on “Incredibila poveste a Perei Uriase #HaiLaFilm + #CONCURS (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *