Incident grav la stația de metrou Universitate: Unui bărbat i-a căzut în cap o bucată de geam desprinsă din plafon

ISU București- Ilfov a anunțat că la stația de metrou Universitate un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scarilor rulante, a fost lovit în cap “de elemente de construcție căzute din plafon”.
Potrivit ISU, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare de constiență.
Metrorex a transmis că este vorba despre un geam căzut din plafon, în timp ce bărbatul mergea dinspre Pasajul Universitate către peron.
“Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Călătorul accidentat a fost găsit în stare conștientă, cu o plagă ușoară la nivelul capului și a fost transportat la Spitalul Universitar. În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, spune Metrorex.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.