“Homeopatia pentru intreaga familie” – transmisiune LIVE

Ma bucur tare mult ca toate articolele mele despre homeopatie au avut asa un impact mare la voi. Am primit nenumarate mesaje in care mi se puneau intrebari despre experienta mea si mi se cereau recomadari de medici homeopati.

Am raspuns cu drag tuturor mesajelor si am incurajat pe toata lumea sa incerce aceasta terapie eficienta si ieftina.

Fara sa-mi propun neaparat asta, am devenit un fel de purtator de cuvant al homeopatiei iar rezultatul este ca joi, 15 decembrie 2016, de la ora 11 sunt invitata sa particip la o emisiune care va fi transmisa #LIVE si care se intituleaza “Homeopatia pentru intreaga familie”.

Emisiunea va fi moderata de Daniel Osmanovici (aka Tataincepator.ro) iar alaturi de mine va fi si un specialist, dna dr. Mirela Pavelescu, Medic primar Pediatrie – Alergologie Sp.Gr. Alexandrescu, asistent universitar UMF Carol Davila. Este un medic cunoscut pentru devotamentul si daruirea sa. Doamna doctor are competenta in homeopatie din anul 2015 si este adepta solutiilor cele mai utile si fiabile atat pentru copii cat si pentru adulti.

Emisiunea poate fi urmarita la acest link goo.gl/uDmlRZ si tot acolo ne puteti transmite intrebarile voastre la care vom raspunde in timp real. Intrebarile la care nu vom reusi sa  raspundem in direct, vor primi un raspuns dupa emisiune.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *