“Homeopatia pentru intreaga familie” – transmisiune LIVE

Sharing is caring:

Ma bucur tare mult ca toate articolele mele despre homeopatie au avut asa un impact mare la voi. Am primit nenumarate mesaje in care mi se puneau intrebari despre experienta mea si mi se cereau recomadari de medici homeopati.

Am raspuns cu drag tuturor mesajelor si am incurajat pe toata lumea sa incerce aceasta terapie eficienta si ieftina.

Fara sa-mi propun neaparat asta, am devenit un fel de purtator de cuvant al homeopatiei iar rezultatul este ca joi, 15 decembrie 2016, de la ora 11 sunt invitata sa particip la o emisiune care va fi transmisa #LIVE si care se intituleaza “Homeopatia pentru intreaga familie”.

Emisiunea va fi moderata de Daniel Osmanovici (aka Tataincepator.ro) iar alaturi de mine va fi si un specialist, dna dr. Mirela Pavelescu, Medic primar Pediatrie – Alergologie Sp.Gr. Alexandrescu, asistent universitar UMF Carol Davila. Este un medic cunoscut pentru devotamentul si daruirea sa. Doamna doctor are competenta in homeopatie din anul 2015 si este adepta solutiilor cele mai utile si fiabile atat pentru copii cat si pentru adulti.

Emisiunea poate fi urmarita la acest link goo.gl/uDmlRZ si tot acolo ne puteti transmite intrebarile voastre la care vom raspunde in timp real. Intrebarile la care nu vom reusi sa  raspundem in direct, vor primi un raspuns dupa emisiune.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • “De ce m-am intors in Romania!”
  Sharing is caring:

  Nu, nu e vorba de mine pentru ca eu nu am avut niciodata nici cea mai mica intentie sa plec. […]

  Sharing is caring:
 • Si daca temele sunt singura solutie?
  Sharing is caring:

  In ultimii doi ani am renuntat aproape complet la masina si mergem foarte mult pe jos sau cu RATB. Motivele […]

  Sharing is caring:
 • Ce facem cand vedem un adult care abuzeaza un copil?
  Sharing is caring:

  E o intrebare pe care mi-am pus-o de multe ori si la care nu am gasit inca raspuns. Cred ca […]

  Sharing is caring:
 • 3 reguli pe care sa le respecti cand e vorba de bebelusul tau
  Sharing is caring:

  For English scroll down. Cand devii mama, automat te trezesti in centrul unui grup de “binevoitori” care stiu mai bine […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*