Generatia crescuta “inauntru” + VIDEO

Stim cu totii ca nu e bine sa-i tinem inchisi in casa, ca cei mici trebuie sa petreaca cat mai mult timp afara, in aer liber.

Ne promitem solemn ca ne vom ocupa de asta, dar poate in weekend, cand suntem liberi, sau poate saptamana viitoare, cand se mai incalzeste vremea.

Si uite asa trec zile, saptamani si ani. Timp in care cei mici si-au petrecut 90% din viata in spatii inchise.

Stiati ca aerul din locuinte este si de 5 ori mai poluat decat cel de pe strada, de care ne vaitam atat de mult in ultimul timp?

Stiati ca de cele mai multe ori, astmul si alergiile sunt provocate de aerul viciat din locuinte?

Va las mai jos un video care ne arata foarte explicit despre ce este vorba.

Nu doar lipsa conexiunii cu natura ci si poluarea cauzata de toate produsele cosmetice si de curatenie. Lipsa oxigenarii creierului si intoxicare plamanilor. Toate sunt reactii ireversibile iar organismul copiilor va fi afectat iremediabil.

Stiu ca nu ne dorim asta. Dar nici nu ne gandim prea mult la toate implicatiile pentru ca ne este aproape imposibil sa avem imaginea de ansamblu.

Dar nu si dupa ce am vizionat acest film.

Enjoy!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*