Tu stii cine este Selly, idolul copilului tau si al prietenilor lui? Citeste pe blog despre cel mai cunoscut vlogger din Romania!

Sharing is caring:

Tu stii cine e Selly? Eu n-am stiut pana de curand, cand au inceput sa scrie revistele despre el.

Si am aflat astfel despre ce inseamna un fenomen online, despre cata influenta poate avea un personaj precum Selly asupra unor generatii intregi de copii.

Selly a implinit astazi 18 ani, are 2 milioane de fani pe Youtube (printre care si copilul tau) si o multime de adolescenti vor sa fie ca el.

Pe  21 decembrie 2012 a incarcat online primul lui vlog, in care impartasea internetului 10 lucruri despre el – ca e in clasa a v-a si e cam cel mai bun din clasa, ca are 12 medalii, ca-i plac jocurile video, ca e amuzant, puțin arogant, popular si se da la fete – , totul filmat intr-un contre jour care ii intuneca fața.

Avea 11 ani. Putea sa experimenteze, putea sa greseasca, putea sa incerce ce incercau alți vloggeri in afara si era amuzant. Pe atunci vloggingul era mai degraba un fenomen in America: la noi abia aparusera primii vloggeri mai cunoscuți – Mikey Hash, Tequila, ZMENTA Mihai – dar niciunul nu avea sub 15 ani.

In cel mai nou numar Decat o revista, Irina Tacu a scris povestea lui Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania.

30 de pagini de revista sunt dedicate lui si drumului pe care l-a facut pana sa ajunga YouTuberul cu aproape 2 milioane de abonati, sute de milioane de vizualizari si o trupa, 5 gang, adorata de adolescenti din toata tara.

Articolul din DoR #35 e primul de amploarea asta care documenteaza viata, munca si principiile unui vlogger de succes. Cum a reusit Selly, un adolescent din Craiova, sa ajunga un star al online-ului romanesc? Ce-i face pe copii si pe parinti sa alerge dupa el in mall pentru selfie-uri? Ce inseamna munca lui? Cum e diferita faima de care se bucura el de cea a artistilor amplificati de televiziuni si media traditionala? Ce spune povestea lui despre o generatie care a crescut cu YouTube in brate?

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Bun venit pe lume?
  Sharing is caring:

   Subiectul de astazi este unul foarte trist si emotional pe de-o parte, dar si fericit daca ne gandim la eforturile […]

  Sharing is caring:
 • Personajele basmelor: Mama vitrega
  Sharing is caring:

  Prima parte “Basmele terapeutice” Mama vitrega este imaginea clasica, reprezentativa, a mamei rele. Expresie a femininului negativ care face parte […]

  Sharing is caring:
 • Grup brainstorming
  Sharing is caring:

  A doua tema din provocarea lansata de Alex este organizarea unui brainstorming pe blog. Eu va propun ca tema promovarea […]

  Sharing is caring:
 • “To feed” or “not to feed”
  Sharing is caring:

  This is the question. De fapt nu asta e intrebarea, dar mi-a placut cum suna :). Dilema de astazi este […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*