Castiga o invitatie la “Ziua mamei” – la Ambasad’Or Play

Imi face placere sa va spun qdespre un eveniment tare frumos ce va avea loc sambata 2 Martie, orele 10:30-13:30 la Ambasad’Or Play, str. Aromei nr 96, sector 2, București.

Vom sarbatori impreuna “Ziua mamei” cu o porție zdravănă de distracție, de voie bună și încântare.

Spațiul de joacă este special amenajat pentru cei mici – tobogane, piscine cu bile, cuburi pentru construcție, jucării colorate, Fussball, Nintendo wii, Air hockey, simulatoare de mașini sunt doar câteva din atracțiile care vor oferi copiilor divertisment și experiențe de neuitat. Pentru părinți, am pregătit cele mai confortabile zone de lounge, un cadru prietenos pentru o dimineață de relaxare, socializare și informații utile.

Am creat un spațiu dedicat workshop-ului de artă pentru copii: vom decora împreună “mărțisoare dulci” – biscuiți în formă de floare de la Pain Plaisir și le vom oferi în dar mămicilor.

Pentru că ne place să daruim, să împărțim bucurie, pentru că ne dorim să fim cu toții #HAPPY, în cadrul evenimentului vă vom încânta cu noutăți:

  • „nou in business” – antreprenori la nivel de start-up pe care îi promovam și le oferim expunere: Ilona Andreoiu – fashion designer
  • „copii talentați” – tinere talente în muzica, artă, pictură vor fi invitați să se prezinte, să expună – Andreea Androne, 9 ani, expoziție lucrări Fimo
  • „voluntari in joaca” –copii care ne ajută în cadrul evenimentului și, alături de noi, își folosesc în mod constructiv toată experiența – de exemplu, aranjează materialele pentru proiectele de artă
  • „actiuni sociale” – printre invitați vor fi 5 copii de la Hospice Casa Sperantei care se vor bucura de o zi de poveste într-un spațiu de joacă minunat.

Vă asteptăm cu nerăbdare să ne cunoastem și să petrecem o dimineața de poveste!

Mulțumim partenerilor evenimentului pentru implicare și suținere!

Iar acum va invit la concurs. Puteti castiga o invitatie pentru toata familia la evenimentul de sambata 2 martie.

Tot ce trebuie sa faceti esta sa lasati un comentariu, la postarea de Facebook de aici in care sa ne spuneti care este cel mai frumos cadou de 8 martie.

Vineri, 1 Martie, ora 15:00, vom afla cine sunt fericitii castigatori ai invitatiei, cu ajutorul Random Comment Picker.

Bafta!

Partenerul principal al evenimentului: PAIN PLAISIR

Parteneri: Aquatique, Asevi, Pons.ro, Christian Tour, Sano Vita, Sloop, IT Kids, Ilona Andreoiu – fashion design studio, Learn With Music, Salina by ABC, Acvatic bebe.

 

Parteneri media: Qbebe, eva.ro, OK!Magazine Romania, Click pentru femei, Revista Copii și Părinți, acasa.ro, kidsout.ro, Aminatomescu.ro, Pisica pe sarma, Meseria de parinte.

 

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*