Fetitele Powerpuff ii invata pe copii cum sa detina puterea

Adolescenta este una dintre perioadele cheie din viata unui copil, este momentul cand drumul catre maturitate incepe sa ia o noua forma.

Situatii noi, decizii noi, toate pe fondul unei furtuni de emotii despre care nimeni nu prea stie nimic. Neavand modele de la care sa invete si vazand in jurul lor doar exemple care “recita” aceeasi placa antica si de demult, copiii incearca sa ascunda totul pentru a nu se face de ras.

Sunt prea mici ca sa realizeze  ca e normal tot ce li se intampla, ca au doar de invatat si ca emotiile care ii incearca sunt aliatul lor cel mai de pret. 

Inca nu isi dau seama ca dupa vor reusi sa-si descifreze emotiile, vor sti si ce au de facut. Si cat de bine le va fi cand vor realiza ca ei detin puterea si pot sa aleaga singuri ce trebuie sa faca, astfel incat sa le fie bine.

Noua serie de desene animate Fetitele Powerpuff, difuzata pe Cartoon Network, pune in scena povestea unor adolescente si emotiile cu care se confrunta.

Personajul principal este Bliss, iar pentru ea emotiile chiar sunt greu de gestionat, ceea ce duce la situatii de-a dreptul explozive. Fiind cea mai mare dintre cele 4 surori, Bliss, isi face aparitia incepand cu 20 august, in seria “Fetitele Powerpuff” difuzata de luni până vineri, de la 14:15, la Cartoon Network!

Bliss este o adolescenta pe care multi ar numi-o excentrica, insa adevarul este ca ea pur si simplu nu se conformeaza tiparelor clasice: are un elefant ca animal de companie si o serie de puteri nemaiintalnite.

Telekinezia, telepatia si exploziile de energie fac parte din arsenalul ei de puteri. Datorita lor, Bliss va crea o agitatie nemaipomenita in Townsville, atunci cand li se va alatura surorilor sale mai mici in lupta impotriva raului.

Un mic preview al serialului Fetitele Powerpuff vedea mai jos. Iar pentru a fi la curent cu toate aventurile din noul sezon, va trebui sa urmarim impreuna episoadele de pe Cartoon Network, incepand cu 20 august.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.  

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *