Castigatorii concursului Aboca

Astazi am facut tragerea la sorti pentru a afla cine sunt castigatorii concursului organizat de Meseria de parinte.ro impreuna cu Aboca.

Regulamentul concursului il gasiti aici, va reamintesc doar ca avem in total 6 premii, 3 pentru persoanele care au comentat la postarea concursului si 3 pentru prietenii acestora, care au fost tag-uiti.

Am avut in total 173 de participanti, iar castigatorii au fost alesi cu ajutorul aplicatiei Random Comment Picker.

Cei 6 castigatori sunt:

Asteptam un mesaj privat de la cei care au lasat comentarii, pentru a le putea trimite premiile (in mesaj va rugam sa completati: Nume Prenume, Adresa, Telefon).

Felicitari tuturor participantilor, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Pagina de Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *