Castigatorii concursului Aboca

Sharing is caring:

Astazi am facut tragerea la sorti pentru a afla cine sunt castigatorii concursului organizat de Meseria de parinte.ro impreuna cu Aboca.

Regulamentul concursului il gasiti aici, va reamintesc doar ca avem in total 6 premii, 3 pentru persoanele care au comentat la postarea concursului si 3 pentru prietenii acestora, care au fost tag-uiti.

Am avut in total 173 de participanti, iar castigatorii au fost alesi cu ajutorul aplicatiei Random Comment Picker.

Cei 6 castigatori sunt:

Asteptam un mesaj privat de la cei care au lasat comentarii, pentru a le putea trimite premiile (in mesaj va rugam sa completati: Nume Prenume, Adresa, Telefon).

Felicitari tuturor participantilor, va multumim ca sunteti alaturi de noi si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Pagina de Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • O poveste frumoasa despre Scoala Legumelor
  Sharing is caring:

  Dupa experimentul pe care l-am facut vara asta, am vazut ca cele mici sunt din ce in ce mai deschise […]

  Sharing is caring:
 • Ce inseamna de fapt o scoala buna?
  Sharing is caring:

  Ne apropiem de sfarsitul clasei a 4a, un moment de cotitura in viata oricarui parinte. Si special spun parinte si […]

  Sharing is caring:
 • Ce inseamna “un profesor extraordinar”
  Sharing is caring:

  Un profesor extraordinar interactioneaza cu elevii sai Un profesor extraordinar le ofera afectiune copiilor si ii invata sa inteleaga emotiile. Un […]

  Sharing is caring:
 • Retete fara carne: Lipii
  Sharing is caring:

  Dupa o perioada foarte lunga de facut paine in casa  am ajuns la nivelul la care potrivesc toate ingredientele din […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*