Elevă de clasa a 10a din Galati, lesinata in toaleta scolii

Azi dimineata a avut loc un incident mai putin placut in Galati, la Colegiul de Industrie Alimentara Elena Doamna. O eleva de clasa a 10 a ajuns la scoala, dar pe motivul ca nu se simte prea bine, s-a dus direct la toaleta.

”Ea a venit la școală cu o altă colegă, au intrat, după care a spus că nu se simte bine și că are nevoie să meargă la baie. Colega a așteptat-o și, la un moment-dat, a auzit o bufnitură. S-a dus după ea și a găsit-o căzută pe jos. A alertat profesorul de serviciu, s-a sunat la 112”, ne-a relatat prof. Cornelia Moscaliuc, directorul adjunct al Colegiului de Industrie Alimentară ”Elena Doamna”. La liceu a ajuns un echipaj de ambulanță, dar pentru că fata era în stare gravă, a mai fost chemat un echipaj, cu medic.

”La fața locului a fost găsită o tânără de 16 ani, care prezenta crize convulsive. Din cauza stării în care se afla, echipajul inițial, care avea doar asistent, a solicitat sprijinul unui echipaj cu medic. A fost stabilizată și transportată la Spitalul de Pediatrie pentru investigații și îngrijiri medicale”, a precizat dr. Mihai Polinschi, din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

Incidentul va fi supus și în atenția poliției, în vederea unei anchete pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta va stabili dacă adolescentei i s-a făcut rău din cauze medicale sau a ingerat vreo substanță care să îi fi provocat această stare.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *