Editura Niculescu va invita la #CONCURS

Mama Manager si Editura NICULESCU va invita la #CONCURS

 
 
Pentru a participa la concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa numiti 3 carti din SuperOferta pentru SuperFemei de la Editura NICULESCU. Concursul se deruleaza pe Facebook, comentariul trebuie lasat la postarea de mai jos.
Oferta completa aici: https://bit.ly/2TtSAXv
 

Concursul se deruleaza in perioada 2 – 6 martie. Pe 7 martie, vom afla cu ajutorul aplicatiei Comment Picker, cine este fericita castigatoare a cartilor.

PS: Cartile din poza sunt alegerea noastra. Voi puteti alege orice vi se pare interesant. Bafta!

#FiiBineCuTine
******************************************************************
In cadrul proiectului #MamaManager promovam afacerile, joburile sau ideile mamelor din comunitate.
  • Daca vrei si tu sa te inscrii in comunitate te asteptam in Grupul FB Mama Manager.
  • Daca vrei sa ai un articol despre tine in aceasta sectiune de pe blog, te rugam sa completezi formularul de aici.
Ca sa fii la curent cu toate noutatile nu uita sa:
******************************************************************
Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.
Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 
Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 
Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).
 

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.