Duminica mergem la “Cenusareasa” – Teatru la Cinema la “Teatru in TVR”. Cine vine cu noi?

Hehehe, stiu ca titlul este putin ametitor asa ca o sa va explic imediat despre ce  vorba.

Cititi pana la sfarsit pentru ca avem de dat o invitatie tripla.

Duminica mergem la o adaptare plina de haz si invataturi a faimoasei povesti Cenusareasa. Este un scenariu menit sa starneasca hohote de ras, presarat din plin cu replici pline de umor, un fir narativ pe care cei mici il vor urmari cu sufletul la gura. Un spectacol despre puterea faptelor bune ce ii va cuceri pe cei mici dar si pe cei mari.

Spectacolul este pus in scena de Teatru la cinema, un proiect cultural independent ce ofera cinematografelor un produs integrat de continut alternativ concretizat intr-o gama ampla si completa de servicii ce faciliteaza publicului la spectacole de teatru in salile de cinema din cadrul centrelor comerciale.

Piesa Cenusareasa este recomandata copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani.
Distributie: Claudia Chiraș si Oleg Apostol

Biletele se pot cumpara online pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casa de bilete din str. Pangratti nr. 8-10. Rezervări  la 031.005.1620

Data: Duminica, 21 August, ora 11:30.

Pret bilete: Copii 15,00 lei; Adulti 25,00 lei.

Locatie: Teatru la Cinema din gradina TVR

Adresa:  Strada Pangratti nr, 8-10, sector 1, București

Iar acum surpriza: daca vreti sa mergeti cu noi la piesa de teatru de duminica, avem de oferit o invitatie tripla. Tot ce trebuie sa faceti este sa copiati intr-un comentariu pe blog sau la postarea de pe FB,  textul urmator “Hai la #TeatruLaCinema cu #MeseriaDeParinte” si sa tag-uiti un prieten (@NumePrieten).

Concursul se desfasoara de azi 16.08.2016 pana vineri 19.08.2016 la ora 12:00. Vineri dupa amiaza vom afla cu ajutorul lui random.org cine a castigat invitatia.

Invitatia va fi oferita direct de organizatori (Teatru la Cinema) castigatorului pe baza datelor pe care le vom transmite noi.

Pentru orice informatii suplimentare va stau la dispozitie.

Va doresc mult succes si cine stie? Poate ne vedem duminica.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *