Draga Mos Craciun,

Anul acesta nu te-am stresat cu scrisorile si a fost tare bine. De fapt nu m-am stresat nici eu pentru ca Alexandra s-a descurcat singura, inteleg ca a reusit sa finalizeze lista la timp, iar Andreea nu stiu cum reuseste dar te contacteaza direct asa ca mi-a taiat-o scurt ori de cate ori  am indraznit sa aduc vorba de foaie si pix: “eu nu am nevoie sa scriu scrisoare, pot sa vorbesc cu Mosul oricand vreau eu”. M-am bucurat sa aud asta, dar imi dau seama ca m-a luat prin surprindere altfel nu-mi explic de ce nu am rugat-o  sa-ti transmita ceva si din partea mea.

Acum ca te-ai mai linistit cu nebunia de Craciun, stiu ca inainte de binemeritatul concediu de un an, obisnuiesti sa rezolvi situatiile mai speciale legate de scrisorile ratacite pe drum sau cadourile mai greu de procurat. Eu nu ma incadrez in niciuna dintre situatiile astea dar totusi simt ca nu esti genul de persoana care sa refuze pe cineva. Pentru ca vezi tu, la clasica intrebare “Ce-ti doresti de Craciun?” obisnuiesc sa raspund “nimic”. Pentru ca haine, parfumuri, ceasuri sau alte prostiute pot sa-mi cumpar si singura iar pentru sanatate si fericire apelez la colegul Doamne Doamne.

Dar anul asta  (stiu ca e putin cam tarziu dar nu cred ca e foarte grav) am simtit ca ar fi frumos sa-mi doresc si eu ceva. Ceva care sa imi placa, sa fie mai greu de procurat, sa fie usor inaccesibil dar nu foarte mult, sa nu fie doar un  moft sau o fita si sa fie folositor. Sa fie pentru trup si pentru suflet. Si, dupa cateva zile de framantari, ghici ce idee mi-a venit: imi doresc un abonament la sala, pe un an. Dar… nu orice abonament si nu orice sala 🙂 .

Pentru ca mi-ar placea sa gasesc acolo cel putin  piscina si sauna si banda de alergat, dar in special kangoo. Sa fie aproape de casa, sa gasesc loc de parcare si sa aiba program dimineata la prima ora. Sa fie… sa fie… World Class 🙂 .

Acum ce sa zic, daca nu te-ai speriat inca, iti spun ca nu e nevoie sa o iei ad litteram si sa-mi aduci (trimiti) abonamentul ca atare. Putem sa fim creativi, de exemplu sa organizezei un concurs pe care sa-l castig eu. Sau sa rezolvi cumva cu o promotie gen 2+1 gratis (iar eu sa fiu +1 🙂 ).  Sau… mai exista varianta sa-mi trimiti niste contracte cu ajutorul carora sa-mi iau eu singura abonamentul la sala. Sau orice altceva, stii ce zic.

Offf…. biiineee…. daca nu se poate World Class, ceva similar, dar va trebui sa te descurci singur pentru ca aici nu pot sa ajut.

Si sper sa nu fiu insistenta dar mi-as dori tare mult sa incep din ianuarie 🙂 .

Draga Mosule, multumesc mult pentru timpul acordat, am toata increderea in tine si sper ca la anul sa pot sa te anunt din timp ce-mi doresc. Dar am un feeling ca daca te descurci bine acum, la anul nu o sa fie nevoie decat de o prelungire pe inca un an.

Te tin la curent si promit sa-ti scriu cum decurg antrenamentele. Si daca esti satul de scrisori pe tot parcursul anului o sa-ti trimit niste poze.

Cu drag,

Ana

draga mos craciun7

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*