2% pentru “Fire de dragoste” – caldura si culoare pentru copiii prematuri

Am inceput anul cu o campanie de fundraising pentru proiectul “Fire de dragoste”, pentru care am muncit foarte mult anul trecut. De fapt, cred ca fundraising este ce vom face dupa luna mai cand banii pe care sper ca ii veti dona vor veni direct de la voi. Ce facem de fapt in acest moment este sa va rugam sa directionati 2% din impozitul pe venit, catre Asociatia Unu si Unu. Acesti 2% sunt inclusi in impozitul pe venitul realizat de voi in 2014 astfel ca suma donata nu va afecteaza in niciun fel. Tot ce aveti de facut este sa completati un formular si sa-l depuneti la Administratia finaciara de care apartineti.

De ce va rog sa donati 2% catre Asociatia Unu si Unu si Proiectul “Fire de dragoste”?. Deoarece impreuna putem contribui la dotarea Neonatologiilor de gradul III din Romania cu seturi de caciulite si botosei si cuiburi pentru incubatoare, pentru copiii prematuri aflati la terapie intensiva.

In 2014 proiectul “Fire de dragoste” a ajuns in 9 maternitati din Bucuresti si din tara (Bucuresti Marie Curie, Bucuresti Polizu, Bucuresti Filantropia, Bucuresti Cantacuzino, Bucuresti Pantelimon, Targu Mures, Bacau, Craiova si Constanta).

Cu ajutorul Campaniei de redirectionare a 2% din impozitul pe venit de la persoane fizice, Asociatia Unu si Unu isi propune sa continue proiectul si Firele de dragoste sa ajunga in restul de 12 neonatologii de gradul III din tara, in orasele: Arad, Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Suceava, Galati, Bucuresti Municipal, Bucuresti Bucur, Bucuresti Giulesti.

Mai multe detalii despre proiect puteti citi aici.

Puteti cere statutului sa redirectioneze catre Asociatia Unu si Unu 2% din impozitul pe venit pe care l-ati platit! Formularul trebuie depus (personal sau prin scrisoare recomandata) pana pe 25.05.2015.

Nu platiti nimic in plus!

 PASUL 1:

Descarcati formularul si completati-l cu datele de mai jos:

  • Anul: 2013 (anul anterior pentru care s-a platit impozitul)
  • Denumire entitate nonprofit: Asociatia Unu si Unu
  • Cod de identitate fiscala: 32224197
  • Cont bancar: RO29INGB0000999903935097, ING Bank


Mecanism:

1. Persoanele care sunt salariate, dar si cele care realizeaza venituri din drepturi de autor sau conventii civile si care au optat ptr impozit final de 16% vor depune Declaratia 230.
2. Personele fizice autorizate (PFA), dar si cele care realizeaza venituri din drepturi de autor sau conventii civile si care au optat ptr impozit anticipat de 10% vor depune Declaratia 200.

PASUL 2:

Depuneti formularul sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Adresele le gasesti aici.

Din pacate, conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”.Din acest  motiv, dupe ca ati depus formularele completate in favoarea Asociatiei Unu si Unu, va rog sa trimiteti un mail la corina.croitoru@unusiunu.com sau ana@meseriadeparinte.ro, pentru a va putea multumi personal.

PS: Daca nu va cer prea mult, spuneti-le si colegilor, prietenilor si celor dragi sa completeze acest formular. Sau si mai bine, trimiteti-le unul 🙂 .

Va multumesc si promit sa va tin la curent cu toate noutatile din proiectul “Fire de dragoste”.

2

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *