Donam catel – pe Norocel

Pe Norocel il avem cam de un an. Era pui cand a fost gasit lovit de masina, cu piciorul aproape sectionat. A fost operat de vreo 3 ori, i-a fost reconstruit osul, pusa tija, gips… etc. Dupa cateva luni l-am pus pe picioare.

I-am tot cautat stapan, a fost dat de vreo doua ori spre adoptie dar in final tot la noi ajuns. Este un caine foarte frumos, are alura unui lup, este destul de impunator pentru “vizitatori” asa ca se preteaza pe post de caine de paza.

El de fapt este foarte jucaus, e ca un copil mai nazdravan, sare pe noi toata ziua, plange daca nu ne jucam cu el si e trist daca-l legam. Pe cele mici le alearga cel mai mult, sare pe ele sa le fure caciulile din cap si manusile din maini.Din cand in cand mai prinde usa deschisa si intra in casa sa fure cate-o jucarie uitata pe jos :). Norocel e un caine tare bun si, ca majoritatea cainilor pe care i-am salvat si i-am adoptat, cred ca e foarte recunoscator pentru asta.

Doar ca Norocel are o mica problema (pentru noi e o problema, pentru altii s-ar putea sa fie o calitate 🙂 ): Norocel mananca pisici.

Prima victima a fost Miti. Apucata de spate, a “scapat” doar cu o operatie la coloana si chiar daca a fost la un pas de semipareza acum e mai bine. A doua victima a fost Kitty. Muscat de cap, a ajuns la veterinar intr-o stare foarte proasta, cu ditamai gaura in trahee si cu pierderi masive de sange. Dupa o saptama de perfuzii si chin a plecat intr-o lume mai buna. A treia victima, Ben. A scapat ieftin, doar cu o smotoceala si cu blana ciufulita.

Cand Norocel a atentat la Pica, am zis gata! Pana aici ti-a fost. Ori stai legat ori te muti. Doar ca noua nu ne place sa tinem cainii legati asa ca singura solutie este adoptia.

I-am gasit cativa potentiali stapani, dar cum sa zic… Nu au indeplinit conditiile de adoptie :). Pentru ca suntem si pretentiosi :). Norocel e cainele nostru si nu doar pentru ca ne-am chinuit cu el sa-i salvam viata. Chiar suntem atasati de el si vrem sa ne asiguram ca va avea o viata buna la noii stapani.Daca va place de el si va incanta faptul ca o sa tina pisicile departe, va invitam la o vizionare. Zona centrala 🙂 iar daca va hotarati transportul este gratis. Mai ales ca o sa vrem sa vedem unde merge :).

Sau poate ne ajutati sa-i gasim stapani, distribuind aceasta postare. Multumim!

Avem si un filmulet, o sa vedeti in el tot ce v-am povestit mai sus. Ma rog, mai putin partea cu pisicile :).

[youtube 4yYrbZq7pes]

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Donam catel – pe Norocel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *