Domestos doneaza produse de curatenie in valoare de 70.000 EUR catre Crucea Rocie, pentru a ajuta la stoparea coronavirus

Trecem cu totii printr-o perioada dificila si tot ce putem face in aceste momente este sa gandim pozitiv sa ne protejam pe noi si pe cei din jurul nostru.
Stiu ca este frustant ca cel mai important lucru pe care il putem face in acest moment este sa #stamacasa, insa va incurajez pe toti sa faceti asta.
In aceste momente putem face bine si de la distanta, le putem trimite aprecierile noastre celor care sunt in primele randuri indiferent ca sunt medici, asistente, politisti, curieri sau gunoieri. Sunt cei care isi lasa familiile acasa si pleaca la munca cu bagajul facut, nestiind cand se vor mai intoarce la cei dragi.
Ii putem promova pe cei care testeaza solutii inovative, care strang fonduri pentru dotarea spitalelor sau care aprovizioneaza batranii singuri.


De asemenea, merita sa salutam toate companiile implicate in comunitate, cum este si Crucea Rosie, care distribuie in toata tara produse de igiena și dezinfectant.
Produsele sunt donate de Domestos (in valoare de 70.000 de euro) si sunt destinate persoanelor vulnerabile, varstnici, persoane fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane extrem de expuse, de exemplu fiind in localitati de frontiera.
Eu sunt implicata in sustinerea campaniei “Domestos sustine igiena in școli” și ma bucur ca ei și-au redirectionat toata atentia spre aceasta criza și sper ca mai multe companii și cat mai multe persoane sa faca la fel.
Fiecare gest conteaza!
Crucea Rosie Romania Domestos Romania
#impreunainsiguranta #domestos #stamacasa #criza #informarecorecta #solidaritate #implicare #crucearosie

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *