De ce ne place la dentist

Dupa articolul anterior despre igiena orala a copiilor, am primit foarte multe mesaje in care am fost intrebata detalii despre Cristal Dental Clinic. Drept urmare am decis sa fac un articol separat in care sa va povestesc (si sa va arat 🙂 ) cu ce se diferentiaza Cristal Dental Clinic de altele cabinete stomatologice.

Ca sa incep cu in inceputul, locatia este ultracentrala, in zona Unirea – Bulevardul Coposu. Puteti ajunge cu metroul pana la Unirea si mai mergeti maxim 5 minute pe jos. Daca veniti cu masina, in zona exista o parcare mai mult decat generoasa, deci nu veti intampina probleme din acest punct de vedere.

Clinica functioneaza intr-o cladire recent construita, cu mai multe nivele. Unul dintre etaje este destinat in exclusivitate copiilor si este amenajat ca un mare loc de joaca, iar acesta este primul motiv pentru care celor mici le place sa mearga la dentist. Inainte (si dupa 🙂 ) consultatie pot sa se joace, pot sa deseneze sau sa se uite pe carti.

5

Tot acolo exista un acvariu gigantic cu pestisori exotici colorati, care poate fi admirat atat din sala de asteptare cat si dintr-unul dintre cabinete astfel incat, cu ochii la pestisori, cei mici mai uita de procedurile stomatologice 🙂 .

7

Daca se plictisesc de pestisori, in cabinet exista si un televizor, montat astfel incat pacientii sa poata privi la el in timp ce se afla pe scaunul stomatologic. Este primul cabinet in care vad asa ceva, iar fetele s-au distrat foarte tare, uitandu-se, culmea, la un meci de fotbal 🙂 . Nu sunt pasionate insa modul inedit in care era montat televizorul le-a placut foarte mult.

2

3

Cabinetul este plin cu jucarii si plusuri, unele adaptate pentru a imbraca ustensilele medicale astfel incat sa le faca mai prietenoase.

Despre aparatura nu cred ca are rost sa va povestesc prea multe. Va spun doar ca sunt aparate de ultima generatie, produse de Sirona, cel mai renumit fabricat in domeniu, pe plan mondial. Serviciile oferite de clinica acopera toata gama de interventii stomatologice: chirurgie, implatologie, endodontie, protetica, estetica dentara si faciala, ortodontie, pedodontie, profilaxie si protectie dentara etc.

4

Si poate cel mai important detaliu, oamenii pe care ii gasim in clinica sunt cu adevarat deosebiti. Pregatirea profesionala e de la sine inteles ca e la superlativ, insa ce m-a convins pe mine a fost reactia fetelor fata de modul in care au fost tratate. Nu stiu cum sunt copiii vostri insa fetele mele sunt in general lipite de mine si atitudinea lor este una foarte sceptica fata de straini. Nu se indeparteaza si nu se manifesta in locuri necunoscute. Ei bine, la a doua vizita in clinica, deja se plimbau pe la toate etajele fara nicio problema. Din cand in cand mai veneau sa-mi povesteasca ce au descoperit si cu cine au mai vorbit, insa nu stateau mult si o luau iar din loc 🙂 .

Mai multe detalii despre clinica, preturi si serviciile oferite, gasiti pe siteul oficial sau pe Pagina de FB Cristal Dental Clinic.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

9 thoughts on “De ce ne place la dentist

  1. Cautam de ceva vreme un cabinet central, la care sa ajung usor cu metroul, ca s-o duc pe Eliza la un control. Evident, voiam si child friendly si cu preturi accesibile. Cam greu 😀 Dar cred ca asta intruneste toate conditiile, asa ca voi face o programare cat mai curand. Multumesc, Ana!

  2. Formularul lor de programare online vad ca e facut special ca sa nu poti face programare online. Daca fac programare pt copil, ce date trec? De ce trebuie sa pun atatea informatii confidentiale intr-un formular online? Ce format are data, ca vad ca nu o accepta oricum? Campuri ca sa-ti alegi data si ora vad ca nu exista.

  3. Laura , formatul datei este luna/zi/an, selectezi campul pe care vrei sa-l completezi si niste sagetele in dreapta cu care modifici. Sau si mai indreapta ai o sageata care iti deschide un calendar.

  4. Aceasta atmosfera am observat-o pe la toate cabinele pentru copii deci nu pot decat sa ma bucur ca toate lumea vrea sa faca parte din lumea piticilor:).

  5. Am vorbit cu ei, aveau o problema pe browserul Mozilla, se pare, nu se afisa data corect. Sper sa corecteze, ca doar nu toata lumea foloseste Chrome si e cam iritant sa dai de o eroare pe care n-o poti justifica.

  6. Felicitari managerilor clinicii pentru devotamentul si modul in care au reusit sa transpuna intr-un cabinet medical un univers familiar copiiilor. Sunt sigura ca cei mici se simt mai putin urmariti de freze, materiale si cuvinte de specialitate intr-un astfel de ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *