“Cutiuta cu dichis” – atelier gratuit pentru copii

Duminica 2 martie va astept la Cutiuta cu dichis, un atelier gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor. Atelierul este organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 11:00.

Atelierul are doua etape: mai intai, copiii vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de coordonatorii BluParty, iar in a doua parte copiii vor da frau liber imaginatiei pictand pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele pe care le vor primi sau le vor darui. Activitatile din cadrul atelierului sunt recomandate pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani. Toate materialele sunt asigurate de organizatori.

Pe durata programului parintii pot participa la Targul Martisorului 2014 din curtea Muzeului, de unde pot cumpara obiecte de artizanat specifice Martisorului sau pot gusta din oferta gastronomica a Targului.

Intrarea la Cutiuta cu Dichis este libera si se face in baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile.  Inscrierea se face la numarul de telefon 0722.287.906 sau trimitand un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Cutiuta cu Dichis”. Nu uitati sa mentionati in email numele si data nasterii copilului.

Taxa de intrare la Targ este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.

1902778_822197387797424_550414917_n

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *