“Cutiuta cu dichis” – atelier gratuit pentru copii

Sharing is caring:

Duminica 2 martie va astept la Cutiuta cu dichis, un atelier gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor. Atelierul este organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 11:00.

Atelierul are doua etape: mai intai, copiii vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de coordonatorii BluParty, iar in a doua parte copiii vor da frau liber imaginatiei pictand pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele pe care le vor primi sau le vor darui. Activitatile din cadrul atelierului sunt recomandate pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani. Toate materialele sunt asigurate de organizatori.

Pe durata programului parintii pot participa la Targul Martisorului 2014 din curtea Muzeului, de unde pot cumpara obiecte de artizanat specifice Martisorului sau pot gusta din oferta gastronomica a Targului.

Intrarea la Cutiuta cu Dichis este libera si se face in baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile.  Inscrierea se face la numarul de telefon 0722.287.906 sau trimitand un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Cutiuta cu Dichis”. Nu uitati sa mentionati in email numele si data nasterii copilului.

Taxa de intrare la Targ este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.

1902778_822197387797424_550414917_n

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Primul cros din Romania in care se alearga cu spatele in scop caritabil
  Sharing is caring:

  Inceputul de toamna se anunta “pe dos” pentru ca se va desfasura primul cros din Romania in care se va […]

  Sharing is caring:
 • 10 Beneficii ale sportului si cea mai racoroasa idee a verii
  Sharing is caring:

  Daca in restul anului ne concentram in special pe performantele de natura intelectuala, cum ar fi materiile scolare, limbile straine, […]

  Sharing is caring:
 • Stylish Mom, Summer Edition
  Sharing is caring:

  Oficial a inceput vacanta de vara si iata ca ni se pregateste o mare surpriza. Un nou eveniment Stylish Mom […]

  Sharing is caring:
 • Primul Flashmob pentru prematuri din Romania
  Sharing is caring:

  Sfarsitul anului 2014 a fost unul plin de evenimente de suflet, unul dintre fiind cel organizat de Asociatia Unu si […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*