“Cutiuta cu dichis” – atelier gratuit pentru copii

Sharing is caring:

Duminica 2 martie va astept la Cutiuta cu dichis, un atelier gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor. Atelierul este organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, incepand cu ora 11:00.

Atelierul are doua etape: mai intai, copiii vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de coordonatorii BluParty, iar in a doua parte copiii vor da frau liber imaginatiei pictand pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele pe care le vor primi sau le vor darui. Activitatile din cadrul atelierului sunt recomandate pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani. Toate materialele sunt asigurate de organizatori.

Pe durata programului parintii pot participa la Targul Martisorului 2014 din curtea Muzeului, de unde pot cumpara obiecte de artizanat specifice Martisorului sau pot gusta din oferta gastronomica a Targului.

Intrarea la Cutiuta cu Dichis este libera si se face in baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile.  Inscrierea se face la numarul de telefon 0722.287.906 sau trimitand un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Cutiuta cu Dichis”. Nu uitati sa mentionati in email numele si data nasterii copilului.

Taxa de intrare la Targ este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.

1902778_822197387797424_550414917_n

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Lucrurile se misca
  Sharing is caring:

  Ma bucur pentru ca foarte multi oameni se implica. Ma bucur pentru ca oameni pe care nu-i cunosc, ma contacteaza […]

  Sharing is caring:
 • Mame celebre in cea mai mare campanie pentru etichetarea OMG
  Sharing is caring:

  Malin Akerman, Frances Fisher, Constance Zimmer, Sharon Osbourne s-au alaturat campaniei pentru etichetarea alimentelor modificate genetic (OMG). Campania derulata de  Environmental […]

  Sharing is caring:
 • De ce mi-a luat 4 ore sa coc o prajitura
  Sharing is caring:

  Probabil una dintre cele mai indragite excursii dintre cele facute cu scoala, a fost cea de la Vulcanii Noroiosi. Fetele […]

  Sharing is caring:
 • Aplauda-ti copilul! Cat mai des!
  Sharing is caring:

  Cand copiii sunt mici, orice progres al lor este incurajat cu entuziasm. E destul ca bebelusul sa se ridice in […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*