Cum era sa o concediez pe Zana Maseluta

Prima tabara din viata noastra de parinti se anunta linistita si fericita, fara niciun fel de incident legat de acomodare sau de dormit singura intr-un hotel indepartat.

Trei zile au trecut intr-o clipa, intrerupte doar de telefoane de 2-3 minute in care sa ne asiguram ca e bine si terminate inevitabil pe graba cu “hai pa mami, vorbim mai tarziu eu am treaba”.

Pana intr-o dimineata fatadica cand, printre hohote de plans, de-abia putea sa vorbeasca. De ce? Intreaga poveste o puteti citi pe Centrul de Parenting dar nu uitati ca inainte sa va inscrieti la Newsletter.

zana maseluta meseria de parinte

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Cum era sa o concediez pe Zana Maseluta

  1. =)))))
    stai să vezi când zâna a dormit în post, și n-a venit!!
    a insistat, a venit a treia zi, când și-a făcut „timp” printre noile programări. cu bilet de scuze, evident, pe motiv că măseluța avea o carie și n-a sunat cum trebuie clopoțelul de anunț…

  2. Talente De Năzdrăvani, deci Zana asta e de-a dreptul incompetenta :))). N-am auzit pe nimeni sa zica ceva de bine de ea. Ma rog, avem exceptie care confirma regula (Laura). :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*