Cum am salvat Craciunul

– Mami, mami, ai primit un colet. De la cine-o fi?

– De la Mos Craciun!

– Maaamiiii, dar mai sunt trei saptamani pana la Craciun.

– Asa o fi, dar Mosu’ are atatea cadouri de trimis incat uneori mai rateaza si el data de livrare.

Nu m-au crezut. Am deschis pachetul si am gasit doua lampi minunate, care lumineaza in toate culorile.

1

– Oau, mami, astea cred ca sunt pentru noi. Sunt de copii si sunt doua, sigur sunt pentru noi!!!

– Asa zic si eu, dar totusi, cine vi le-a trimis?

– Tu mami, tu! Ai comandat online lampile astea si acum ne pacalesti ca sunt de la Mosu’. Asa e?

Nu era asa. Erau doua cadouri pentru ele, cu cate un bilet personalizat, scris de mana. Au citit acolo negru pe alb ca Mosu’ vine mai devreme anul acesta, asa ca au ramas impietrite, uitand-se una la alta si din cand in cand la mine. Dupa cateva minute de stupoare, au luat cutiile si biletele si au plecat la ele in camera, sa dezbata acest eveniment care le-a luat prin surprindere. Ar fi vrut sa protesteze, ar fi vrut sa nu creada, au avut de ales intre o surpriza de la mami si de la tati sau un cadou neasteptat de la Mos Craciun. L-au ales pe Mosu’.

S-au instalat in camera si au inventat imediat un joc plin de magie, despre niste copii care nu credeau in spiritul Craciunului pentru ca o vrajitoare rea, care il tinea inchis intr-un castel, le-a spus copiilor ca totul este o minciuna. Insa Craciunul a fost salvat de un postas curajos care a reusit sa trimita cadouri tuturor copiilor rupand astfel vraja si colorand totul in culorile curcubeului.

Au trecut cateva zile iar povestea se continua in fiecare seara. Cum se lasa intunericul, toate luminile din camera se sting, mai putin lampile magice care ne calauzesc cu lumina lor, spre un taram fermecat.

Multumim Philips si Disney pentru surpriza. Impreuna ducem magia mai departe 🙂 .

2

 

Living Colors Micro Disney este o colecţie de lămpi special concepute pentru copii, cu o varietate de lumini colorate ce înveselesc camera micuţului, creând o atmosferă jucăuşă şi relaxantă. Cele patru filme animate clasice care înveselesc lămpile (Avioane, Masinute, Printese si Mica Sirena)  însoţesc copilul într-o noapte plină de vise colorate şi lasă imaginaţia să zburde. Prin atingerea şi glisarea pe banda de culoare de pe produs, se poate selecta una din cele 64 de culori diferite pentru a picta cu lumini colorate camera sau locul de joacă. Prin efectul de lumină difuză, culorile se îmbină natural, iar apăsând pe butonul pornit/ oprit timp de 5 secunde, lămpile oferă opţiunea de a derula automat întreaga gamă de culori. Lămpile Living Colors Micro Disney pot fi achiziţionate din magazinele partenere – Altex şi eMAG.

Lămpile de veghe portabile din colecţia Softpal aduc mai aproape de copii personajele Disney în formă reală, astfel încât cei mici să poată dormi sau juca în siguranţă alături de un prieten luminos, blând şi protector. Concepute special pentru copii, lămpile Softpal dispun de LED în interior, beneficiind de câteva avantaje ce permit acestora să le utilizeze cu uşurinţă şi în sigurnaţă: luminează un timp îndelungat, sunt mereu reci la atingere şi se aprind şi se sting cu o simpla miscare a mâinii.  Lămpile Softpal pot fi achiziţionate din magazinul partener eMAG.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *