“Copiii sunt bine”

A trecut ceva timp de la evenimentul care a incheiat anul 2013 si eu inca nu am apucat sa va povestesc despre el. Am inceput mai multe articole dar le-am abandonat pe rand pentru ca nu mi-a placut tonul in care erau scrise. Putin superior, cu sfaturi, indicatii si putin critice.

Am tot stat si m-am gandit care a fost ideea centrala a evenimentului “Stylish Mom“. Binenteles ca am discutat despre moda, tendinte, trucuri. Ne-am plans ca ne-am ingrasat, ca nu avem timp sa ne ocupam de noi, ca e greu.  Pentru ca da, e tare greu sa fii pe locul 2 si sa nu ajungi niciodata sa te ocupi si de tine. Pentru ca “Nr.1”, copiii, iti ocupa tot timpul, sunt ratiunea vetii tale, ei sunt ceea ce conteaza. Doar ca la un moment dat, ceva nu mai e ok. Si daca mama nu e bine, nici copiii nu sunt bine.

Si tot gandindu-ma la asta, mi-am adus aminte de cuvintele Andradei, care a reusit sa puncteze exact care este ideea de la care a pornit “Stylish Mom : “Copiii sunt bine. E timpul sa ne ingrijim si de noi.”

Dupa ce acceptam acest lucru, “copiii sunt bine“, totul va incepe sa curga de la sine. Incet dar sigur, grija fata de noi, cochetaria, feminitatea, sex apealul, isi vor cere drepturile pe care le aveau inainte de marea provocare: “Nr. 1” 🙂 .

Restul, sunt detalii. Despre care vorbim la “Stylish Mom, ca sa aflam de la cei mai buni in domeniu ce ne avantajeaza dpdv al hainelor, ce se poarta, cum putem alege o tinuta statement si cum putem fi mai mult decat mame. Sa redevenim femei. Pentru soti sau parteneri, pentru copii dar mai ales pentru noi.

E un sentiment frumos sa-ti placa ce vezi in oglinda sau sa ii vezi pe ceilalti cum fac ochii mari cand le spui ca esti mama.  Iar “Stylish Mom este despre momentul acela in care iti dai seama ca maternitatea este doar plus valoare fata de ce erai inainte. Pentru ca acum esti tot tu dar la superlativ.

Mai multe poze gasiti pe Pagina de FB.

stylish1-800x533

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *