Stylish Mom, Summer Edition

Oficial a inceput vacanta de vara si iata ca ni se pregateste o mare surpriza. Un nou eveniment Stylish Mom cu Rovena Andrei.

Timp de 3 ore, intre 10 si 13, vom afla ultimele noutai in materie de fashion, hair, make-up si despre cum sa ne mentinem in forma pe timpul verii si nu numai.

Asa ca nu uitati, pe 28 iunie, la Pescariu Sports&Spa, ne (re)vedem intr-o companie selecta pentru o sesiune teoretica si un practica cu Rovena Andrei, consultant de stil vestimentar. Puteti veni insotite de cei mici, deoarece clubul Pescariu este unul extrem de prietenos cu familiile avand un spatiu generos unde copii vor desfasura activitati specifice si distractive pe toata durata intalnirii.

Astazi este ultima zi in care puteti profita de Early Bird asa ca nu mai stati pe ganduri, va puteti inscrie aici.  Mai multe informatii aflati de pe site-ul oficial Stylish mom summer edition sau pe Pagina de FB Stylish mom.

Partenerii care sustin evenimentul si vor oferi si multe premii (revenim cu detalii 😉 ): Pescariu Sports&SpaAir FranceHartmannTea ForteHotel Cumpatu SinaiaHappy FridayHimalaya

afis alb portrait

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *