Stylish Mom, Summer Edition

Oficial a inceput vacanta de vara si iata ca ni se pregateste o mare surpriza. Un nou eveniment Stylish Mom cu Rovena Andrei.

Timp de 3 ore, intre 10 si 13, vom afla ultimele noutai in materie de fashion, hair, make-up si despre cum sa ne mentinem in forma pe timpul verii si nu numai.

Asa ca nu uitati, pe 28 iunie, la Pescariu Sports&Spa, ne (re)vedem intr-o companie selecta pentru o sesiune teoretica si un practica cu Rovena Andrei, consultant de stil vestimentar. Puteti veni insotite de cei mici, deoarece clubul Pescariu este unul extrem de prietenos cu familiile avand un spatiu generos unde copii vor desfasura activitati specifice si distractive pe toata durata intalnirii.

Astazi este ultima zi in care puteti profita de Early Bird asa ca nu mai stati pe ganduri, va puteti inscrie aici.  Mai multe informatii aflati de pe site-ul oficial Stylish mom summer edition sau pe Pagina de FB Stylish mom.

Partenerii care sustin evenimentul si vor oferi si multe premii (revenim cu detalii 😉 ): Pescariu Sports&SpaAir FranceHartmannTea ForteHotel Cumpatu SinaiaHappy FridayHimalaya

afis alb portrait

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.